Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim nem engedik, hogy barátnm legyen. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Apukám flig velem van, néha kérdezgeti, hogy melyik lány tetszik stb..., de anyukám hallani sem akar róla. Ha pl, meglát egy lány közelébe, már kikérdez, hogy ki volt ő, miért volt ott (pedig, csak haveri körben volt). Múltkor finoman próbáltam beadni, hogy randim lesz, erre annyra kiakadt, hogy még most is ( 2 hét után) ugy beszél velem, mint valami árulóval. Szerencsáére a randi sikerült, igy elég rossz érzés. 17F2011. febr. 19. 18:36
11/11 anonim válasza:
utolsó:
17 éves és fiú és szűz..ebben a mi a ciki?Az hogy nem dugta végig a fél várost?Ebben nincs semmi ciki.Majd' 18 éves voltam mikor életemben először csókolóztam,majd el is feküdtem egy sráccal
Amúgy anyudnak próbáld meg elmagyarázni a dolgokat,aztán ha nem,hát nem..nem kell mindenben rá hallgatni.Ez za 5 után nem kimenés pedig..háááát... kb 10 évesen volt időpont ez az 5 óra,12-13 évesen meg az este 8. :) Na mindegy,valahogy beszéld meg velük.Apud is legyen ott,ha ő engedékenyebb,hátha rá tudja venni anyudat.Meg mond azt hogy ugye apu,Te se otthon ültél már délután 5kor.. remélem sikerülni fog.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!