Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két azonos személyiségű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két azonos személyiségű, egyéniségű (mintha ikrek lennénk) ember hosszútávon h viszonyul majd egymáshoz?

Figyelt kérdés

igaz, 2 hónap telt el. rengeteg időt együtt töltöttünk, ismerem a barátai nagy részét, voltunk együtt szórakozni, ketten és barátokkal. ellenben azonos bika horoszkópúak vagyunk... lusták, makacsak, naívak, olykor bizonytalanok, érzékiek, sértődékenyek, oltogatósak stb. rengeteg mindenben hasonlítunk, alig akad egy-egy különbség. pl nem érdekel a foci és nem szeretem a gesztenyepürét. ilyen kisebb eltérések vannak, de tényleg: rajzfilmtől kezdve az azonos márkájú ásványvízen át, zenéken keresztül, alkoholtól kezdve, rengeteg mindenben hasonlítunk. nem tudom érthetőbben elmondani, h tényleg mintha ikrek testvérek lennénk. majdnem egymagasak vagyunk, egy héten ünnepeljük a szülinapunkat, egy idősek vagyunk. nekem és neki is 3 féltestvérünk van, neki bátya nekem nővérem. egyforma házi illetve vadonélő állatokat kedvelünk, növényeket is. nem hiszem el :)

tehát nekem ez nagyon furcsa, hogy ennyi mindenben hasonlítunk, és ez később talán nem lesz olyan nagy dolog... mindent tudunk már (majdnem, a mély-érzéseken kívül) a másikról...

2011. febr. 19. 00:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akkor mi a kérdés? :)
2011. febr. 19. 01:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy párom, akivel szó szerint mindenben ugyanolyanok voltunk. Stílus, rossz tulajdonságok, hobbi, beszéd, zenei stílus, még arcvonásokban is volt hasonlóság, és voltak olyan dolgok is, amik dettó ugyanolyanok voltak, pl. ugyanaz a fogunk áll kicsit hátrébb, mint a többi. Egy dologban különböztünk, ami véget is vetett a kapcsolatnak: az emberekhez való hozzáállásunk. Ő egy befásult kamasz volt, akinek elege volt a világból, a szemét emberekből. Én pedig az az ember vagyok, aki barátságos és közvetlen, addig nem ítél senkit és semmit, amíg nem ismeri meg az illetőt. 1 évig tartott. A mai napig összerezzenek, ha rá gondolok, vagy a barátaim felemlegetik, mert szeretem. De ami nem megy, az nem megy. 21/L
2011. febr. 19. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!