Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két azonos személyiségű, egyéniségű (mintha ikrek lennénk) ember hosszútávon h viszonyul majd egymáshoz?
igaz, 2 hónap telt el. rengeteg időt együtt töltöttünk, ismerem a barátai nagy részét, voltunk együtt szórakozni, ketten és barátokkal. ellenben azonos bika horoszkópúak vagyunk... lusták, makacsak, naívak, olykor bizonytalanok, érzékiek, sértődékenyek, oltogatósak stb. rengeteg mindenben hasonlítunk, alig akad egy-egy különbség. pl nem érdekel a foci és nem szeretem a gesztenyepürét. ilyen kisebb eltérések vannak, de tényleg: rajzfilmtől kezdve az azonos márkájú ásványvízen át, zenéken keresztül, alkoholtól kezdve, rengeteg mindenben hasonlítunk. nem tudom érthetőbben elmondani, h tényleg mintha ikrek testvérek lennénk. majdnem egymagasak vagyunk, egy héten ünnepeljük a szülinapunkat, egy idősek vagyunk. nekem és neki is 3 féltestvérünk van, neki bátya nekem nővérem. egyforma házi illetve vadonélő állatokat kedvelünk, növényeket is. nem hiszem el :)
tehát nekem ez nagyon furcsa, hogy ennyi mindenben hasonlítunk, és ez később talán nem lesz olyan nagy dolog... mindent tudunk már (majdnem, a mély-érzéseken kívül) a másikról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!