Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítanál a pasiddal 2 év után, hogy ne fájjon annyira neki és sértő se legyen? (ráuntam. ) És lehetőleg maradjon vmi barátság is. Egyébként elég sok mindnt terveztünk (eljegyzés, gyerek, lakás), de megvalósíthatatlannak tűnik.
Mond meg neki, hogy félrekúrt@l. Hamar ki fog dobni, és lesz benne elég harag, hogy aktívabb életet kezdjen élni.
Node komolyan... Esélytelen úgy szakítani, pláne ha ki akarod dobni, hogy ne törjön össze vmennyire. Nem ismerem a csávót, így gyakorlatban hasznos taktikát te tudsz csak kidolgozni, hogyan tudod lassan lazítani a kapcsolatotokat. Ha már eltelik 1 hét anélkül, hogy keresnétek egymást, akkor szerintem közölheted vele a hírt.
De azért gondold végig, hogy miért jöttetek anno össze, mi fogott meg benne, és ér-e a kapcsolat annyit, hogy küzdjél érte...
Durva vicc volt a félrekúrás csupán.
Mondom, NEKED kell tudni, hogy mennyit ér neked ez a kapcsolat. Csak azt tanácsolom, hogy ilyen komoly döntést alaposan rágj meg.
Hívd minél kevesebbet, és kezd el szépen lassan elengedni. Ha jól értem, itt te vagy a ragaszkodóbb fél. Neked kell őt elengedni. Ha észreveszi, az már másik játék persze, de ha nem, akkor könnyen megúsztad a dolgot.
Szerintem egy ilyen kapcsolathoz valóban nem kell foggal-körömmel ragaszkodni. Lépj minél hamarabb, hogy hamarabb megtaláld a boldogságod.
Tudom, hogy nehéz, de egyszer ülj le vele beszélgetni és mondd el, hogy te szeretnél továbblépni mert már nem érzed magad jól ebben a kapcsolatban. Mondd hogy nem csak az ő hibája (mert hazudni azért nem kéne és tényleg tehet róla ő is) hanem te egyszerűen más vagy, mások az igényeid mint neki ezért nem illetek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!