Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön a kopasz haj?
Nekem nagyon bejön,de persze nem csak attól függ,h a fiú bejön-e. Az olyan kopaszok, akik bőrkabát,napszemcsi,full kigyúrt test. az nem tetszik,de mondjuk,aki elegánsabban öltözik és megfelelően kigyúrt az nagyon bejön. ;)
17/L
nekem nagyon nem jön be..
meg amúgy is kevés fiúnak ál jól, általában olyan "keménygyerek" külsőt sugároz, mert az sokszor bőrdszekivel, napszemüveggel, kigyúrt testtel járul. ja, és az ilyen illetők eléggé nagyon bunkók. ( persze tisztelet a kivételnek).
a másik meg a skinheadek... azt hadd ne részletezzem.. sztem egy fiúnak legyen legalább 1 centis haja, lesz majd még kopasz, akkor visszasírja a régi szép időket. :D
komoly vagy nagyon:)
amikor latok egy kopasz haju embert majd szolok hogy bejon vagy nem xd
Nekem a munkám miatt kell kopasznak lennem. És nem csak a kigyúrt Skinhead-ek lehetnek kopaszok. Én is szoktam reggelente gyúrni ez is a munka miatt és még öltönyt is kell szinte mindennap felvegyek :) minden héten leborotváltatom a barátnőmmel és àltalába fèl mm-ig szokott megnőni. Elvileg nekem jól áll azt mondják a lányok is és akikkel dolgozok is. Mondjuk ők is kopaszok :)
35/F
Van akinek a kopasz haj jön be.
Nekem az egy méteres haj tetszik ha kopasz ember viseli. :33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!