Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha megismertek egy lányt előbb összebarátkoztok vele, vagy rögtön tudatjátok, hogy járni akartok vele?
Nem úgy értem, hogy odamentek és azt mondjátok: járni akarok veled!
Hanem pl: bókokat mondtok...stb.
Csak azért kérdezem, mert:
Valahol azt olvastam, hogy ha a lánynak a barátja leszel akkor már nagyon nehezen fog veled összejönni. Azt hiszi, hogy jó barátja vagy, de nem akarsz vele járni... (Később hiába tudatod ezt vele.)
Hát attól függ, mennyire mély barátságról van szó. Én egy fél éves haverság után még simán összejönnék a sráccal, ha nekem bejön, és én is neki, ha ez kiderül, de egy pár éves barátságnál, ahol már szinte a bátyámnak tartom a srácot, nem hiszem h ez egyáltalán megfordulna a fejemben.
19/N
Lány vagyok, de leírom ami a párom véleménye volt!
3 hónapig barátok voltunk, de már akkor éreztük, hogy többet akartunk mint barátság, megbeszéltünk egy randit, majd annyira jól jöttek ki a dolgok, hogy a randi végén csók lett és kézen fogva kisért haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!