Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác. Voltunk együtt már 2szer és mind a kétszer ő szakitott velem. Hogyan tudnám elfelejteni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen mindenben őt látom,és annyira nehéz!Tudom hogy vonzódik hozzám és ez a legrosszabb.Csak önmagának sem ismeri be.Segitsetek mert annak hogy mi együttlegyünk már nincs esélye!előre is köszönöm2009. febr. 12. 17:43
1/3 anonim válasza:
Ne találkozz vele, legyél barátnőiddel, menjetek mindenfele, és pasizgass, bulizgass:D hidd el 1 idő után nem is fog érdekelni, csak engedd el magad:D
2/3 anonim válasza:
Próbálj meg mindent eltüntetni (már amennyire lehetséges) ami rá emlékeztet. Menj buliba, próbálj ismerkedni más fiukkal is. De nekem is csak egy fél év után sikerült elfelejteni.
3/3 anonim válasza:
most elég negativ leszek... sajnos ott él a tudatodban, nemfogod tudni elfelejteni..nekem a Nagy ő megvolt 4 hónapig utána szakitott velem, nyáron mindenki kiélte a vágyait..és nyár végén ujra összejöttünk, és azóta tart a Lamour :) nyáron amikor más csajokkal is együttvoltam ..úgy.. akkor is végig ő járt az eszembe...aztán most összejöttünk újra, és voltunk együtt úgy.. olyan érzésem van igy mindha tudnám hogy örökre lemmettem marad:) bár... az együtt eltöltöt időket nem lehet elfelejteni:S épp ez a baj.. mert tudod..ha lehetne elmét törölni egy bizonyos pontját csak, akkor elfelejtenéd.. létezik agymossás ( Aldhore kezelés) cak attol degenerált lesz az ember :D szal... foglald el magad valami mással :) az idő segit... --Chocky--
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!