Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól lehet azt mondani, hogy egy párt alkotunk?
Figyelt kérdés
Ha megismerkedsz egy fiúval persze úgye nem beszélitek meg, hogy na akkor mi most járunk vagy ilyesmi csak találkozgattok akkor mennyi idő után mondod, hogy ő a barátod? Illetve arra mit mondanátok ha egy fiúval találkoztok beszélgettek, szex is van mondhatni gyakran is találkoztok ahogy csak az időtök engedi akkor rá mégis mit lehet mondani, hogy ő ki a lánynak?2011. febr. 16. 15:38
1/6 anonim válasza:
Én amondó vagyok jobb szeretem tisztázni az ilyesmit, persze nem azt mondjuk, hogy mi most járunk, de egyértelművé válik mindkettőnk számára, hogy együtt vagyunk, együtt tervezünk, és innentől a másik foglalt. Eddig nálam a szex eleve szóba sem kerül, majd csak ezek után.
24/N
2/6 anonim válasza:
Nálunk ez úgy lett "eldöntve", hogy a sokadik randi után sétáltunk haza és megfogta a kezem! Meglepődtem, de nem szóltam semmit! Ő halkan csak rám sem nézve annyit mondott,hogy remélem nem zavar. Mondtam, hogy nem!:) Hát kb. egész úton hazafelé ennyit beszéltünk. Emésztettünk, hogy akkor most mi tényleg "járunk"! Onnantól voltunk egy pár! Azt a napot tartjuk évfordulónknak! Illetve az az első, mert a házassági a 2.!:))
3/6 anonim válasza:
Szerintem meg lehet beszélni, persze nem úgy, hogy felvezetés nélkül azt mondod neki: mi most járunk. Hanem ha mindketten kifejezitek, hogy akartok valamit egymástól, és szeretitek egymást. Szerintem onnantól vagytok 1 pár.
4/6 anonim válasza:
Szerintem alap, hogy szerelmesek legyetek egymásba, és persze boldogok is együtt (a 2 néha nem esik pontosan egybe sajnos). Ha azt érzed, hogy Ő a Te másik feled (és Ő is ezt érzi fordítva) akkor egy pár vagytok. ;)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én sose tudtam eldönteni, hogy mégis most ezt kapcsolat vagy nem. Mindig tudtam a saját érzéseimet tudtam, hogy én mit akarok, de a fiú részéről honnan tudom meg? Komolyan néha gondolkodok, hogy valahogy rá kéne kérdeznem, de nem tudom, hogy lehetne.
2011. febr. 16. 16:44
6/6 anonim válasza:
Ha nemérzed a srácon, hogy szeretne, akkor valószínű h nem is:/. Vagy csak nem meri/akarja kimutatni az érzéseit. Ha igazán szeretne és komolyan gondolná, akkor látnád minden pillanatban amikor rád néz vagy hozzád ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!