Mit jelent az, ha álmomban apával szeretkezünk, és egy párt alkotunk?
Visszatérő álmom ez már 4éve, elég sűrűn álmodom.
Apával a kapcsolatunk nagyon jó, bár külön lakunk.
Az álom alatt tudom, hogy apa erre vágyik, hogy együtt éljünk, és én se bánom, csak tudom hogy nem helyes, de végül mindig együtt leszünk.
18/L
Nem állítottam hogy a szexualításnak van központi jelentősége,viszont tény hogy a nemi ösztönöd kiszínezi ezt az álmot a szeretkezéssel,ami a nő olvasatában nem dugást jelent elsősorban,hanem a szeretet legfelsőbb fokát,mert a nő a szexet is érzelmi élményként fogja fel.
Szinte minden kislánynak van legalább egyszer olyan gondolata,hogy összeköltözik apával,és együtt élnek,kizárva anyát.Ez a gyermeki libidó első megnyilvánulása,amire később már nem emlékeznek.Ez nálad visszatérő álom,felturbózva a legerősebb szeretettel.Hiányzik a Fater,hiszen különéltek,vagy úgy érzed többet is tehettetek volna,többet kellett volna együtt lennetek,a szeretet köztetek nem lett eléggé kiaknázva,még mindig vágysz az apai szeretetre.
Ilyen ártatlan dologról van szó,a múlt és/vagy a jelen hiányáról.
Vagy mit szeretnél mit írjak,hogy egy aberrált vagy,aki az apját akarja?Ki kell hogy ábrándítsalak,mert nem.Normális vagy - és most szontyolodj el ezen.
Nem mondtam hogy nem értek egyet veled, csak leírtam több részletet, mert azért hogy véleményt lehessen mondani fontos a háttér is.
Am köszi hogy bővebben is kifejtetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!