Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiaknak is olyan gond lenne az orgazmus szezése mint a nőknek, akkor is ennyire erőltetnék a kiegyensúlyozott és minden napos szexuális életet?
Értem ez alatt, hogy én is és a nők nagyobb százaléka gondban van, mert nehezen, alig, sokára vagy egyáltalán nem jut el a csúcsra. Párok hullanak szét, férfiak csalják meg feleségüket emiatt. Hogy is van ez?
21/L
16-17 lehetsz. Csak lemaradt a lehetsz. Bocs.
Kíváncsian várom, mit írsz majd? Már bekészítettem a pop-cornt, meg az üdítőt :) Igazán szórakoztatsz :P
13:09
"De ha raksz egy képet a hozzászólásod mellé, garantáltan egy csaj sem fog a közeledbe menni."
"Nem azért írtam, mert ronda vagy, te Brad Pitt! :) Honnan a fenéból tudnám már, hogy hogy nézel ki?"
(Az előző kommentembe bele akartam írni, de inkább kivártam és most írom, mert tudtam, hogy belekötsz.)
Ez a mondatod önmagáért beszél. Teljesen félreérthetetlen. Hiába próbálod magad meghazudtolni utólag. :)
"Nem akarom elfogadni a tényeket? :) Hidd el, én elfogadom, hogy 29 vagyok! :) De te továbbra sem akarod elfogadni, hogy max, de nagyon max 19 lehetsz."
1. Nos, ki az aki ismételget? És kit? :D
2. Ki az, aki azt írta, hogy te nem fogadod el azt, hogy 29 éves vagy? Senki. Ez csak a te fejedben létező fikció. (Többek közt arra írtam, hogy te azt a tényt sem vagy képes elfogadni, hogy egy 18 körüli szintjén vagy agyilag.)
Találgatni lehet, az életkorommal kapcsolatban, de ez magántitok, úgyhogy neked marad csak a találgatás (ami elég távol áll a valóságtól). :)
"Mondd már el, mért kell kiverni napi kétszer a f@szod, ha van barátnőd?"
Előbb már elárultam, csak te nem fogtad föl. :)
Én írtam: "És nyilván nem folyton a barátnőm nyakán lógok csak azért, hogy dugjunk."
Kénytelen vagyok szájbarágósan leírni.
Ez a mondat azt jelenti, hogy nekem nem csak dugásra van a barátnőm, és nem minden nap vagyunk együtt. Ebből az következik, hogy nem mindig csak dugunk és az sem törvényszerű, ha találkozunk, akkor egyből az ágy jön.
(Ezek szerint ha te találkozol a barátnőddel, az egyetlen utatok az ágyba vezet. Magyarul csak dugásra kell neked.)
"Na ezeket gondoltad, hogy írni fogom?"
Tökéletesen eltaláltam, hogy bele fogsz kötni/nem fogod megérteni se a képes dolgot, se a f@szverést. :D
Egyébként nem vagyok látnok. Egyszerűen a te gondolkodásod annyira gyenge, hogy teljesen kiszámítható/átlátható vagy. :(
Örülök, ha szórakoztatlak téged meg a 12:05-ös kiscsajt itt. :>
Viszont engem is szórakoztat a reménytelen küszködésed. :)
Ok! Te 17 éves Brad Pitt! Nyertél! :)
Sztem lezárhatjuk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!