Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a férfiaknak is olyan gond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfiaknak is olyan gond lenne az orgazmus szezése mint a nőknek, akkor is ennyire erőltetnék a kiegyensúlyozott és minden napos szexuális életet?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt, hogy én is és a nők nagyobb százaléka gondban van, mert nehezen, alig, sokára vagy egyáltalán nem jut el a csúcsra. Párok hullanak szét, férfiak csalják meg feleségüket emiatt. Hogy is van ez?

21/L

2011. febr. 16. 15:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Hát igen , ezt mindig is csak irigyelhetjük a nőktöl , hogy egy órán belül akár 4-5-6-sok orgazmusa lehet (megfelelő partner mellett) .

És egyetértek azzal aki velem értett egyet . Velem is előfordult már hogy olyan stresszes voltam , hogy egyszerüen nem tudtam elmenni .

És sok férfi a miatt hogy gyorsan elsül egész életében rosszul érzi magát , kisebbség érzése van és roszabb esetben impotens lesz .

Szóval a kérdés nem oly' egyszerű mint ahogy azt te leírtad , és sose fogjuk megérteni az ellenkező nemet teljesen (egyik oldalról se) . Keress normális pasit akiben megbízol és odaadó az ágyban és fix hogy minden este lesz legalább 1 de lehet hogy több orgazmusod is .

2011. febr. 16. 17:16
 12/23 anonim ***** válasza:
83%

szerintem egy nő sem megy el 1 óra alatt 4-5x

max annyiszor meglehet játszani..

25N

2011. febr. 16. 18:24
 13/23 anonim ***** válasza:
61%

16:13 (és egyben 16:43)

Elég nagy hülyeségeket írtál. Csak a magad nevében nyilatkozz! Én ha stresszes vagyok, nehéz időszakom van akkor is naponta minimum 2x kiverem a f@szom. Máris minden jó. :)

Ha a fiúnak kicsi a farka, akkor is képes orgazmusra, az hogy akkor a lány nem az már a lány baja.

A fiúknak a szex is jobb, mint a nőknek. :D

A fiúknak akkor van orgazmusuk, amikor akarják.

A fiúk ronda lány megdugásakor is elérik az orgazmust, fordítva viszont kétlem.

A lányoknak sokáig kell szenvedni az orgazmusért, és még akkor sem biztos, hogy elérik. A fiúk viszont sokszor és bármikor képesek rá. :)

2011. febr. 16. 22:03
 14/23 anonim ***** válasza:
27%

22:03! Hahhaha! Ajánlom a lányoknak, olvassák el az én két kommentemet, és a te kommentedet!

1) Nem írtad hány éves vagy, de a válaszodból ítélve olyan 14-18 éves kis taknyos lehetsz. Ha nem is, agyi szinted biztos e körül van :)

"Én ha stresszes vagyok, nehéz időszakom van akkor is naponta minimum 2x kiverem a f@szom. Máris minden jó. :)"

Elég silány életed lehet, ha kétszer kivered a faszod, és máris minden jó. Biztos nem vagy több 18 évesnél, ilyen korban gondolkodik sokunk ennyire bénán, tisztelet a kivételnek.

2) Fogalmad sincsen, mi az a stressz. Nyilván az életkorodból adódik ez is. Attól, hogy kétszer kivered a f@szod, még nem törleszti senki a lakáshiteled! Nem kapsz munkát. Ergo, nem lesz minden jó.

3)

"Ha a fiúnak kicsi a farka, akkor is képes orgazmusra, az hogy akkor a lány nem az már a lány baja."

Tyűhhű, nem elég hogy fiatal vagy, de még igen egyszerű teremtés is. a) Ki mondta, hogy kis gyíkkal nem lehet orgazmusa a fiúnak??? (Senki) Nem ez volt a kérdés.

A mondatod második felét, nem is tudom, kommentáljam-e? Ne haragudj, de... pfff.... Nagyon egyszeri teremtés vagy.

A teféléd miatt érzik úgy a lányok, hogy minden férfi paraszt, és hogy képtelenek az orgazmusra. Tyűhhű, minden lányt óvva intek tőled. De ha raksz egy képet a hozzászólásod mellé, garantáltan egy csaj sem fog a közeledbe menni.

4) "A fiúk ronda lány megdugásakor is elérik az orgazmust, fordítva viszont kétlem."

Fuhh öccsem, te zakkant vagy.

5) "A lányoknak sokáig kell szenvedni az orgazmusért, és még akkor sem biztos, hogy elérik. A fiúk viszont sokszor és bármikor képesek rá. :)"

Akkor ezennel felvilágosítalak, a lányoknak nem kell szenvedni az orgazmusért! Öcsém, te vagy béna! A bnőmet az előző pasija 3 évig nem tudta kielégíteni, ezért utálta a szexet, mikor velem összejött. Most akkor megy el velem, amikor akar, kettős orgazmusa van, amiről azt se hitte el, hogy létezik (csiklói és hüvelyi egyszerre)...

És egyáltalán nem szenved érte, mert jó partnere van, nem olyan looser, mint te. Tudod mi a legnagyszerűbb mondat, amit nekem mond, és te valószínűleg sosem fogsz hallani?

"Veled akkor kapom meg, amit akarok, amikor akarom. És általában akarom." Ennél szebb, dicsérő mondatot nem hallhat egy fiú egy lánytól az ágyban.

6) A lányoknak ezért kellene alaposabban megválogatni, hogy kivel fexenek le. Ne nagyszájú, magamat verő műmájerekkel, hanem az odafigyelő, érzékenyebb srácokkal, ha valóban jó szexuális életet akarnak maguknak. (Az sem árt, ha nem kezdő a fiú, hanem van több éves tapasztalata. De nyilván, ezt később is megtanulhatja. Mindenesetre a tapasztaltabb jóval nagyobb előnyökkel indul...)

7) Ember! Téged csak sajnálni tudlak, ha nem változtatsz a felfogásodon...

2011. febr. 17. 00:14
 15/23 anonim ***** válasza:
40%

kedves előző, hidd el te vagy akivételes eset a legtöbb pasi az előtted levővel tökéletesen azonos gondolkodású, csak nem mernék ilyen nyíltan felvállalni

de az én barátom is ha kivan a világ összes gondja miatt, mert magára veszi a szex mindig jöhet, és máris jobban van, tudom ezzel nem oldott meg semmit, de a közérzetre kihat.

meg sorolhatnám.

bár mindenki olyan lenne mint te.

de nem olyan.

2011. febr. 17. 15:28
 16/23 anonim ***** válasza:
67%

00:14 :D

Te aztán nagyon nagy tudatlan birka vagy. :) Szégyen, hogy pont te okoskodsz a hülyeségeiddel. (Akkor olvassák el a nők a te kommentjeidet és ezt.)

"1) Nem írtad hány éves vagy, de a válaszodból ítélve olyan 14-18 éves kis taknyos lehetsz. Ha nem is, agyi szinted biztos e körül van :) "

Ne magadból indulj ki ha más emberről próbálsz írni, nyomorult taknyoskám. :)

Az írásod bizonyítja, hogy a TE agyi szinted még 14-18 környékén van, mivel még írni sem tudsz (és a stílusod is ezt támasztja alá).

Egyébként te sem írtad, hogy hány éves vagy.

"Biztos nem vagy több 18 évesnél, ilyen korban gondolkodik sokunk ennyire bénán, tisztelet a kivételnek."

Te még most is ennyire bénán gondolkozol, mert te még egy 18 körüli szintjén vagy agyilag (Most is lebuktál kisöcsi, és szerintem nem csak agyilag, hanem teljesen 18 körüli vagy.)

"2) Fogalmad sincsen, mi az a stressz. Nyilván az életkorodból adódik ez is. Attól, hogy kétszer kivered a f@szod, még nem törleszti senki a lakáshiteled! Nem kapsz munkát. Ergo, nem lesz minden jó."

Nyilván nem oldja meg a problémákat, de jót tesz (arra az időre mindenképp) te tudatlan. És nyilván nem folyton a barátnőm nyakán lógok csak azért, hogy dugjunk. Szégyen, hogy neked csak a barátnőd az egyetlen örömöd az életben.

Elég silány, elcsesett életed lehet, ha ilyen gondjaid vannak.

"A teféléd miatt érzik úgy a lányok, hogy minden férfi paraszt, és hogy képtelenek az orgazmusra. Tyűhhű, minden lányt óvva intek tőled. De ha raksz egy képet a hozzászólásod mellé, garantáltan egy csaj sem fog a közeledbe menni. "

Tanulj meg olvasni, agyhalottkám!

Nyilván jó dolog, ha az ember orgazmust ad a barátnőjének (nálad nem biztos), de ez nem változtat azon a tényen, hogy a fiú kis f@sszal is orgazmust kap, de a lány nem biztos. Ráadásul általánosságban írtam, nem pedig magamról.

"Fuhh öccsem, te zakkant vagy. "

Ennyire futotta a halott agyadból. Gratulálok.

"5) ...(túl hosszú)"

Te aztán nem sokat tudsz a szexről ember... Mivel még kis okoskodó vagy, ajánlanám hogy menj el felvilágosítóra.

Itt is szintén általánosságban írtam nem pedig magamról, mert ha ebben a világban élnél és nem egy képzeletvilágban, akkor hallanád a nők panaszait. Bár veled szóba sem állnak nők (olyan ronda vagy).

Nálam alapvető szempont, hogy a barátnőmnek orgazmusa legyen. Ezt elérem, mivel tudom irányítani magam...

"6) A lányoknak ezért kellene alaposabban megválogatni, hogy kivel fexenek le. Ne nagyszájú, magamat verő műmájerekkel, hanem az odafigyelő, érzékenyebb srácokkal, ha valóban jó szexuális életet akarnak maguknak. (Az sem árt, ha nem kezdő a fiú, hanem van több éves tapasztalata. De nyilván, ezt később is megtanulhatja. Mindenesetre a tapasztaltabb jóval nagyobb előnyökkel indul...) "

Éppen ezért kéne téged kerülniük a nőknek. (Látom manipulálni azt tudod őket.(lásd 15:28 például))

Egy kapcsolat nem csak a szexről szól, hanem többről is. Tudni kell bánni a nőkkel, te viszont elég nagy vesztes vagy. Te sosem fogsz tudni belevinni egy kis romantikát és vadságot a szexbe. Egy romantikus este kettesben a barátnőmmel neki is és nekem is hasonlóan jó, mint a szex.

Amit te nem fogsz hallani a barátnődtől (ezáltal a barátnőd sem tőled):

"-Te vagy a legjobb férfi a világon."

"-Ezt pedig a legjobb nő mondta :)."

2011. febr. 17. 21:51
 17/23 anonim ***** válasza:

21:51!

Kedves kisfiú! :) látom, sikerült beletalálnom a gyenge pontjaidba..

1) Válaszolva a kérdésedre 29 vagyok.

2) Ha előbb elemzel, akkor előtte vedd figyelembe, hogy melyik korosztály hogyan reagál? A fiatalok, mint te, ugyanazt vágják vissza a másikhoz, amit ők kaptak, mert nem tudnak érvelni. Mint a nagy visszavágásod, hogy "nem, te vagy a 14-18 éves". Gyerekes szemléletmód pl. Mint két gyerek között: A te apád egy looser! A másik: Nem, a te apád a looser! stb...

Én írtam: "Biztos nem vagy több 18 évesnél, ilyen korban gondolkodik sokunk ennyire bénán, tisztelet a kivételnek."

Te írtad válaszul: "Te még most is ennyire bénán gondolkozol, mert te még egy 18 körüli szintjén vagy agyilag"

Látod a hasonlóságot?? :)

3) Folyamatosan ismételed, amiket én írtam neked, de szó szerint! Én írtam: "Elég silány életed lehet" Te leírtad ugyanezt is szó szerint! Ímé: "Elég silány, elcsesett életed lehet."

Továbbra is látod a hasonlóságot a looseres példámmal? :) Figyelj, ezt a fiatalok csinálják.

4) Azt írtad: "Bár veled szóba sem állnak nők (olyan ronda vagy)" :D :D Ezen jót nevettem, de köszi hogy szórakoztatsz :D :D Te tényleg nem látod, hogy egy felnőtt ember nem ír ilyen gyerekes "visszavágásokat"? Egyébként honnan tudhatnál már bármit is a kinézetemről? :D

5) Van egyáltalán barátnőd? Igazából nem értem, ha tényleg lenne, nem írtad volna jelenidőben, hogy napi kétszer kivered és máris minden jó! :) Te, szerintem nincs is csajod.

6) Igazából meg nem nekem kell bizonygatnod, hogy mekkora nagy ász vagy az ágyban. Hanem a nődnek, hogy tényleg odafigyelsz rá, hogy neki is jó legyen.

7) Olvasd vissza a mostani írásaidat 10 év múlva, amikor annyi idős leszel, mint én. :)

Na üdv

2011. febr. 18. 23:24
 18/23 anonim ***** válasza:
67%

Tudtam, hogy ezt fogod írni, mert más nem tudsz. Teljesen kiszámítható vagy veszteském. :)

"2) Ha előbb elemzel..."(hosszú idézet)

Te viccelsz velem? Vagy tényleg ennyire ostoba vagy?

Szándékosan ismételtem, mert visszafelé igaz. És te buktattad le saját magad. Úgy látszik túlságosan fáj neked az igazság. Nem vagy képes elfogadni a tényeket. :D

"4) Azt írtad: "Bár veled szóba sem állnak nők (olyan ronda vagy)" :D :D Ezen jót nevettem, de köszi hogy szórakoztatsz :D :D Te tényleg nem látod, hogy egy felnőtt ember nem ír ilyen gyerekes "visszavágásokat"?"

Én csak lesüllyedtem a szintedre, mert te nem lennél képes felfogni a dolgokat, ha ésszerűen írnám le. Neked szájbarágósan kell a halott agyadba bejuttatni. Vagyis úgy válaszoltam neked, ahogy az eddigi kommentjeid alapján szükséges. Ha ezt gyerekesnek nevezed, akkor elismerted hogy gyerekes vagy. A lényeg, hogy ha te így, én is úgy. Veled máshogy nem lehet. Érted?

Te nem vagy felnőtt ember. Az interneten keresztül bármit lehet írni. De ha valóban 29 éves vagy, akkor az marha nagy szégyen. :D

Csak gratulálni tudok neked, hogy elvileg 29 évesen, nem tudsz gondolkodni...

"Egyébként honnan tudhatnál már bármit is a kinézetemről?"

Ismét a saját csapdádba estél bele. Direkt így írtam az előző kommentem, mert tudtam, hogy bekapod te lúzer. :D Na akkor emlékeztetlek a lényegre:

Te írtad gyerekes kötözködésként:

"De ha raksz egy képet a hozzászólásod mellé, garantáltan egy csaj sem fog a közeledbe menni."

(És ami ismétlésnek tűnhet a kommentememben, az nyilván nem véletlenül van így, hanem mert visszafelé viszont valós tény. Talán a gyenge elmédnek segít egy példa:

Ha az elítélt gyilkos mondja a bíróra, hogy ő a gyilkos, az még nem változtat a valós tényen, vagyis hogy a vádló elítélt gyilkos a valódi gyilkos.)

"3) Folyamatosan ismételed, amiket én írtam neked, de szó szerint! Én írtam: "Elég silány életed lehet" Te leírtad ugyanezt is szó szerint! Ímé: "Elég silány, elcsesett életed lehet." "

Nem látsz a sorok mögé.

Te ezzel érveltél: "Elég silány életed lehet, ha kétszer kivered a faszod, és máris minden jó."

Ez az egyetlen gyenge érved, ami semmit sem ér.

Én ezekkel (amiket te írtál, kiderültek alapján én írtam) érvelek:

"még nem törleszti senki a lakáshiteled! Nem kapsz munkát."

"Szégyen, hogy neked csak a barátnőd az egyetlen örömöd az életben."

Plusz még egy pár dolog a kommenteid alapján úgy összességében, amik kiderülnek rólad.

Egyértelmű, hogy miért ismételtem szó szerint a silány élet szavakat, mert az én válaszomban már van valóságalapja is. (Ergo megtehetem.)

"5) Van egyáltalán barátnőd? Igazából nem értem, ha tényleg lenne, nem írtad volna jelenidőben, hogy napi kétszer kivered és máris minden jó! :) Te, szerintem nincs is csajod. "

Nehéz elhinni, hogy olvasni sem tudsz, de most is bizonyítottad. Újra idézem egy korábbi mondatom:

Én írtam: "És nyilván nem folyton a barátnőm nyakán lógok csak azért, hogy dugjunk."

"6) Igazából meg nem nekem kell bizonygatnod, hogy mekkora nagy ász vagy az ágyban."

Ismét ellentmondásba kerültél magaddal. Olvasd el az előző hozzászólásod, és talán rájössz, hogy mi a lényeg.

Mielőtt választ írsz szerintem gondolkodj, mert én már tudom nagyjából, hogy mit akarsz majd írni. :D

2011. febr. 19. 02:00
 19/23 anonim ***** válasza:
70%

én meg itt közben imádom a pasikat, amikor forr az indulat, fent van a tesztoszteron...

nem kellene lazítanotok kicsit ;)

2011. febr. 19. 12:05
 20/23 anonim ***** válasza:

Kedves 02:00!

Ja közben, örülök, hogy a 12:05-így tetszik :) Látod, ilyen, amikor a 14-18 éves oltani akarja a nála tíz évvel idősebbe :D Amúgy engem is szórakoztat, hogy folyamatosan ismétli a szavaimat.

02:00! Idézlek: "Te írtad gyerekes kötözködésként:

"De ha raksz egy képet a hozzászólásod mellé, garantáltan egy csaj sem fog a közeledbe menni."

Nem azért írtam, mert ronda vagy, te Brad Pitt! :) Honnan a fenéból tudnám már, hogy hogy nézel ki? Lehetsz akármilyen jóképű, azért nem fog egy csaj a közeledbe menni, mert ilyen véleményt alkottál magadról, a férfiakról és a nőkről! :) Ki a sz@rt érdekel, hogy nézel ki.

Igazából olvasom a szavaidat, csak úgy iszom őket magamba, hogy miért is nem lehetek olyan zseniális mindenben, mint te. Taníts, mester! :) Nem is értem, miért nem mentél magyar tanárnak, ilyen fogalmazási kompetenciákkal.

Nem akarom elfogadni a tényeket? :) Hidd el, én elfogadom, hogy 29 vagyok! :) De te továbbra sem akarod elfogadni, hogy max, de nagyon max 19 lehetsz. Figyelj, nyisd ki a személyidet, ott benne a születési éved. Abból te is meg fogod látni, ha kiszámolod, hogy legalább egy 10-es van közöttünk. De a megérzésem alapján inkább 16-17.

Mondd már el, mért kell kiverni napi kétszer a f@szod, ha van barátnőd? :)

Na ezeket gondoltad, hogy írni fogom? :) Hát persze, nyilván. De igazán adhatnál egy tippet akkor az ötöslottő számaira, mester! Esküszöm, felezek veled! Csak mondd meg a jó számokat is! :)

2011. febr. 19. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!