Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ért van az hogy mindig kiszeretek belölle? 14/L
Nem mert veszed a tükröt, és az öklödet? MH
2011. febr. 15. 23:24
32/40 A kérdező kommentje:
nah jó éjt drága vitatársak törlöm ezt a kérdést! és 1 jót röhögök hogy megint annyira de annyira "ÉrtelmeS" emberkékkel tudtztam társalogni nah csá! shh x"DD
A kérdésedet nem tudod törölni. Egyébként meg te vagy a rohadtul "értelmes".
2011. febr. 15. 23:28
34/40 A kérdező kommentje:
úgy mondom h az én listámból törlöm és elfelejtem h ti egyáltalán vagytok jó 8 :)
35/40 anonim válasza:
Szia, azaz igazság hogy írási késségeden feltétlenül javítani, kellene, de sebaj. Hirtelen, felkapod a ˝vizet˝ és életképtelen vagy, mert egy 14 éves lány nem lehet igazán szerelmes esetleg szerethet valakit, de avakkords meg nem ismered a fogalmakat, (lehet hogy pszcihésen nincs rendben nálad minden rendben). Ha ideges is vagy akkor is írjál legalább 100% helyesírással. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
2011. febr. 15. 23:37
Ilyen stílussal ne csodálkozz, ha az összes trollt magadra uszítod.
Amúgy meg elég nevetséges, mikor egy 14 éves a trágár dumájával próbál érett embernek tűnni. Az ilyet általában megvetik, kinevetik.
2011. febr. 15. 23:43
Nem vagy szerelmes. Fellángolásod van, meg ez a tipikus "pasivágy" ami a korosztályodnál elő szokott fordulni. Mikor "szakítotok" akkor hiányzik, hogy megint "járjatok", de ez messze van a 'szerelem' fogalmától. Tombolnak a hormonok, majd később megérted. :)
19/F
2011. febr. 16. 01:48
38/40 A kérdező kommentje:
Utolsóra nyomtam 1 zöldet :)
Szerintem olvasd el ezt a könyvet :) , sokat lehet tanulni belőle a társas életről:
Kerner Tibor : Sziklaszilárd önbecsülés
Nekem nagyon tetszik.
Hogy tudjad, miféle ember írja ezt a választ (mert olvastam, hogy kérted):
21 éves lány vagyok, fizikusnak tanulok az ELTÉ-n (Budapesten lévő egyetem). Van egy párom egy éve és másfél hónapja. :)
Minden jót!
2013. márc. 14. 16:58
nyelvtanból szerintem inkább 1-esed lehet, de 4es 5ös tuti nem... :)
2013. márc. 14. 18:31
Kapcsolódó kérdések: