Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kaptam semmit a barátomtól valentin napra?
na épp ezt mondtam , áh nem érdekel a valentin nap hülyeség
aztán meg ha nem is mondanak semmit akkor megsértődsz
(oké lehet hogy te nem mondogattad ezt akkor bocsánat , de rengeteg ilyen embert ismerek)
mindenesetre szerintem az a csávó aki valentin napon nem képes legalább 1 szál rózsát beszerezni , az egy balf@sz
Szerintem ne Valentin napkor várj valami meglepetést! Amikor spontán jön, akkor az igazi!:)
A valentin nap ugyan olyan nap, mint a többi! Ez nem a szerelmesek ünnepe, mért szerinted csak EZ nap fogják kifejteni az egymás iránti érzelmeket? :) NEM.
Én kaptam a páromtól egy plüss szívet, amivel mostantól aludni fogok! Én nem vettem neki és nem csináltam neki semmit. De majd holnap írok neki valami szép verset vagy valamit:) Az, hogy te nem adtad oda neki az ajándékát, ez nagyon önző dolog volt!
17/l
amúgy meg mi az hogy ő nem ünnepli ? akkor ha karácsonyt nem ünnepli nem vesz ajándékot ?
ez is csak a lusta vagy nagyképű emberek sajátja hogy én túl kemény vagyok ehhez az "ünnephez"
ehelyett nem lenne jobb : én utálom ezt a napot , de érted képes vagyok lemenni a boltba 10 percre és 500 FT-ot költeni .. á nem ehhez már túl büszke a legtöbb férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!