Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit szólnátok hozzá, ha a pasitokról kiderülne, hogy anno volt együtt prostituálttal?

Figyelt kérdés
Ha olyan pasitok van akit imádtok, tökéletes a kapcsolatotok, és egy olyan srác akiről semmi rosszat nem tudnál elképzelni olyan jólelkű és önzetlen és mégis egy ilyen undorító dolog derül ki róla :S
2011. febr. 14. 19:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ha nem lett volna prostival akkor is volt már más csajjal. Remélem érted mire akarok utalni ezzel, mert szó szerint nem írom le.

Mi van akkor ha prostival volt? Na és? Te nem csináltál még sose olyan dolgot amire nem vagy büszke?

Én is sok hülyeséget megcsináltam, sok olyan dolgot, amit nem néznének ki belőlem (pedig én lány vagyok! és itt most nem feltétlenül szexuális dolgokra kell gondolni)

Néha az emberek hülyeséget csinálnak. Például egy szakítás után.. átértékelsz mindent, és másképpen látod a dolgokat. Legalábbis én így vagyok vele.

Szerintem örülj, hogy elmondta.. Én nem paráznék ezen, hanem örülnék, hogy minden stimmel:) Ami volt elmúlt, nem kell rá gondolni, sosem számít egy kapcsolatban, hogy régen mit csinált vagy milyen volt a másik, az a fontos, hogy most mit csinál és milyen!

2011. febr. 14. 21:05
 12/18 anonim ***** válasza:
62%
Többször is?? :O És nem félsz, hogy megfertőz vmi hülyeséggel??? Lehet, hogy rajta nem jön ki, de benned nagy kárt is tehet, ha összeszedett valamilyen fertőzést a ribancoktól.
2011. febr. 14. 21:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Megkérném, hogy mesélje el a sztorit, mert érdekelne. :)
2011. febr. 14. 21:44
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Kis butusok. Voltam már prostival. Kipróbáltam és a szex része ótvar volt. Előtte és utána is váltottunk pár szót, az viszont varázsos volt. Semmi komoly téma, de ilyen önfeledt, csak egy kurv@ lehet. Többet nem tervezek menni, de helyénvalóbbnak tartom, mint kihasználni valakit, vagy egy disco wcben szopatni valami tinilányt. 23F
2011. febr. 14. 21:48
 15/18 PT-Daniel ***** válasza:

Egy ferfi sokkal jobban tud különbseget tenni erzelmek es kielegüles között.

Ez szamara valoszinüleg nem jelentett erzelmileg többet, mint hogy maszturbaljon... csak volt feles penze es erzesre azert jobb!

Jobban örültel volna, ha csak azert felszed egy csajt, aki belezug, almodozik es utana rajön, hogy csak arra kellett neki?

Talan az egyetlen, amire figyelj, hogy ha nem kapja meg azt, ami kell neki, csökkent a gatlasi küszöbe, hogy ezt beszerezze mashol.

2011. febr. 15. 11:03
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, tényleg sokat segítettetek! Bár most kissé kétségbe vagyok esve, hogy nem e szedett össze valamit, meg hogy esetleg nekem átadta e :S Meg fogom kérni, hogy vizsgáltassa ki magát :S
2011. febr. 15. 17:19
 17/18 anonim ***** válasza:
67%

Undorító, persze!

Az az undorító drága barátném, hogy sok srácnak egyszerűen nem marad más lehetősége a szexre, csak a prosti, mert a csajok sorba elhajtják őket, mert nem ők a superman-ek.

2011. febr. 15. 19:22
 18/18 anonim ***** válasza:

Előttem szólónak igaza van teljesen!!!

34-éves vagyok és talán pár alkalommal voltam olyan lánnyal akinek nem kellett fizetnem.

Én az életben mindenért fizetek még a szexért is mert nincs más lehetőségem.Ja és nem vagyok csúnya csak átlagos ami manapság már kevés a nőknek.

2011. febr. 17. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!