Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire rontja meg a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire rontja meg a kapcsolatot az, ha a lány nem engedi meg a pasinak, hogy megcsókolja?

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 19:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatban fontos, hogy mindent meg tudjatok beszélni, és ez még nem olyan gáz téma szerintem. Az én barátom kifejezetten örül amikor szólok, hogy mi nem tetszik és mit csináljon másképp, és meg is köszöni. Ezen nem lehet megbántódni, ez a közös érdeketek. De szerintem ha a csókban már így nem illetek össze és nem tudtok úgymond közös húron pendülni, akkor egy hosszú távú kapcsolatban és később a szeretkezésben sem fogtok úgy összeilleni... szerintem. De mindenképp beszéljétek meg! A legrosszabb esetben is jobb ha egy kicsit megbántódik, minthogy ezt így húzzátok a végtelenségig.
2011. márc. 8. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!