Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Természetes, ha féltékenykedem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetes, ha féltékenykedem, mert barátnőm találkozgat az exével?

Figyelt kérdés
Jelenlegi barátnőmmel, nemolyan régen jöttünk össze. Miattam otthagyta a régi barátját, akivel másfél évig járt. De nagyon sűrűn találkozgat vele. Én pedig szörnyen féltékeny vagyok, tekintve, hogy velem is úgyjött össze, hogy megcsalta őt. Egyik alkalommal, mikor mentem hozzá, rajta volt a srác nyaklánca és előttem szagolgatta a pólóját, ami még mindig megvan neki... Beszéltem róla neki, hogy ez nagyon zavar, de még ő háborodott fel. Nemtudom mit gondoljak, vagy mit tegyek. Nem akarom elveszíteni őt.
2011. febr. 14. 17:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

Velem pont ugyanez volt régen.

Volt egy barátom, akivel 9 hónapig voltunk együtt úgy, hogy előtte több, mint két évig barátok voltunk.

Utána szakítottam vele egy srác miatt, akibe beleszerettem és akivel több, mint két évig votunk együtt.

Ez alatt a több, mint két év alatt teljesen el lettem szakítva a volt barátomtól, aki régen is és utána is (sőt, azóta is) a legjobb barátom volt.

Egy idő után azon kaptam magam, hogy nem láttam sem őt, sem a többi barátomat már hónapok óta, csak mert a barátom "nem bírta őket".

persze nem is ismerte egyiküket sem, szimplán csak nem bízott bennem.

Végül ezért is szakítottam vele, otthagytam valakiért, aki nem tartott rövidpórázon.

Ezt azért írtam le neked, hogy ne kövesd el ugyanezt a hibát!

És a f*sz közhelyeket, hogy "kutyából nem lesz szalonna", meg hogy "aki megcsinálta egyszer, az többször is meg fogja csinálni" felejtsd el, mert a kapcsolatok és az emberek ennél sokkal összetettebek.

Én például évekig egyik kapcsolatból "lépkedtem át" a másikba, szünet nélkül és nem vagyok rá büszke, de minden barátomat megcsaltam (nem szex, csak csók).

Most lassan 2 éve együtt vagyok valakivel, aki mindennél többet jelent számomra és eszembe sem jutna, hogy mással legyek.

Szóval bízz meg a barátnődben, mert az, hogy kötődik a volt barátjához, nem jelenti, hogy szerelmes belé, csak szereti, mint barátot, mint embert.

Tudom, mert én is átéltem ezt, légy türelemmel és bízz meg benne!

L/23

2011. febr. 14. 18:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Kedves 18:48-as!

Azért ez a helyzet jóval másabb, és itt igencsak tudni lehet már most h a srác barátnője jól átveri őt! És te nem csaltad meg a pasidat többszőr is, és képes voltál szakítani vele hamár, van egy másik srác aki jobb.

De itt ebben az esetben igencsak túlzás amit a csaj művel és csúnyán kihasználja csak a "kérdezőt".

Egyébként nem lenne ezzel semmi gond, ha mind a 3 fél normálisan állna hozzá a dolgokhoz! Ha mondjuk találkozhatna a "kérdező" is a csaj exével!

Lehetne normálisan is és nem hazudozni és hülyének nézni a srácot, és nem kihasználni.

Nekem is volt egy barátnőm aki találkozott néha az exével, de mindig tudtam róla, volt h én is elkísértem és közösen beszélgettünk, stb, és nem lettem átb@szva és kihasználva...

2011. febr. 14. 19:11
 13/14 anonim ***** válasza:
már az is gáz h találkozgatnak,hát még az h hordja a nyakláncát meg szagolgatja a pólóját.nem elég egyértelmű h még mindíg szereti?ha másból nem is jöttél rá,de az legyen egyértelmű h szagolgatja a pólóját.
2011. febr. 14. 19:30
 14/14 A kérdező kommentje:
mint kiderült... a pólót csak azért szagolgatta, hogy idegesítsen... megígérte hogy változtat... megmondtam neki, hogy nállam csak 1 esély van
2011. febr. 14. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!