Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes, ha féltékenykedem, mert barátnőm találkozgat az exével?
Sajnos ő még nagyon de nagyon nem tette túl magát volt pasiján.
De tény, hogy engem is k*rvára idegesítene a dolog!
Sőt ráadásul nem is olyan rég jöttetek össze....
Ha régebb óta lennétek együtt olyan 6 hónapja akkor még oké h találkozgat vele, de hogy szaglássza a pólóját meg egyebek az azért túlzás!!
Elhiszem, hogy szereted de én megkérdezném, tőle, hogy szeretsz te engem egyáltalán???? Vagy még mindig a volt pasidat szereted???
És szeretnéd ha eldöntené és megmondaná, hogy te most csak egy játék vagy neki, "nincs ló jó a szamár is" vagy tényleg szeretr? Mert ha tényleg szeret akkor ezt csökkentse le! Ne találkozzon olyan sűrűn az exével. Havi 1-2 még belefér mert lehet h jó haverok....
De póló szaglás meg nyaklánc meg egyéb baromságok meg a rendszeres találkozások az sok.
Ha erre nekem felháborodna a csaj akkor elküldeném a jó büdös p*csába vissza a gyökér exéhez!
Ezt a kérdésedet bemásoltad neki??
És megint otthon ücsörögtek az exével?
Ta jó isten!!!! Totál hülyének néznek!
Úgy felhívnám most és elküldeném a büdös lóf@szba h namég!!!
Akár még helyetted is! Ez nem h idegesítő, de hülye kis kocogok, kihasznál a csaj rendesen!
Hagyd ott! Nem lépett túl rajta, te pedig nem vagy rongybaba!
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!