Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a néhány dolog, amit minden lány keres egy pasiban?
öszinteség,hűség,törödés.
De ha enniyre tré akkor menj el egy discoba és keress egy könnyüvérű csajt...
A férfiak ilyen szempontból nagyon buták: egy kislánynak a külsőségek számítanak, viszont egy nőnek a (:D nem a belsőségek) kisugárzás.
Tehát
1)udvariasság
2)kedvesség
3)magabiztosság
4)humor
És bárkit megkapsz. Oh kivéve az ilyen csilivili r.i.b.i. macákat, mert azoknak csak egy kör ital kell meg valamilyen 'duma'.
És nem gáz szűznek lenni, sokan szeretik a szűz fiúkat:)
Ne azért akarj barátnőt, hogy elveszítsd a szüzességed, mert akkor neked nem való... Akkor menj be egy discoba és szedj fel valakit.
Ha nem baj én inkább arra válaszolnék, mit nem:
Olyat nem, aki egy párkapcsolatnak nevezi azt, hogy azért szedi fel, hogy jól megdugja. Az ilyen pasikat normális nő rühelli. És ha te nem egy párkapcsolat lévén akarod elveszíteni, akkor felesleges a kérdésed(mert akkor elmész egy discoba és egy egyéjszakásban elveszíted...), tehát hasznos választ adtam. Jöhet a lepontozás. :-)
Egyetértek az előttem írókkal:)
Az őszinteség, figyelmesség(itt nem arra gondolok, h csoki, virág stb. hanem figyelj az érzéseire, lelki állapotára...Légy a társa!:))
őszinteség, magabiztosság, bátorság, gyengédség, törődés. ha okosan csinálod, megtanulod ötvözni.
szerintem :)
a lényeg hogy ne verd át, de csatlakozom a többiekhez, kiegészíteném, hogy nekem sokat számít az okos is, hiszen, ilyen pályán mozgolódom..
sok sikert
Szia! A szex az nem egy verseny, és nem az számít, hogy mennyi ideig vagy szűz, és mennyi csajjal voltál már! Éppen ez az a dolog, ami visszataszító, hogy így gondolkozol!
Legyél vicces, szimpatikus, barátságos és ami a legfontosabb, ne játszd meg a "kemény csávót", ha igazából normális vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!