Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmtől nem kaptam semmit Valentin napra. Ez így normális?
Én vettem neki egy csokor rózsát de ő meg semmit nem vett. Kicsit hülyén éreztem magam, hogy nem kaptam semmit tőle. Nagy jelentősége nincs de szerintem azért a lánynak is illik venni valami apróságot a pasinak számára.
21/F
hát ha volt már közös valentinotok akk gáz, de ha ez volt az első akk szegény nem tudhatta h te szeretnél vmit is kapni. mert vannak olyan srácok akik úgy vannak vele, hogy minek, meg hogy hülyeség az ajándék.
ne haragudj a csajra
Van olyan lány, akinek nem fontos hogy ajándékot vegyen, van akinek a valentin semmit nem jelent.
Vehetett volna, de ne ess kétségbe, ettől még biztos szeret. Ne az ajándék legyen a legfontosabb neked se.
"Valentin nap holnap lesz."
Tudom de holnap nem tudunk találkozni és ezt már ő tudta rég.
"de ha ez volt az első akk szegény nem tudhatta h te szeretnél vmit is kapni"
Ez volt az első.
"ne haragudj a csajra"
Nem haragszok.
Nem csinálok belőle cirkuszt csak úgy furcsa volt, hogy még egy kis apróságot sem vett vagy legalább akkor sütött volna valamit, mert náluk voltunk.
1x én sem kaptam, pedig akk már 2éve együtt vtunk... kimaradt és kész... nem kell felvenni... ha szereted akk nem érdekel
am is jobb adni mint kapni!!!!
Ez a baj , ezzel a valentin nappal, hogy mindenki azt hiszi, h ezen az egy napon kell kimutatni meg szeretni a másikat...
Plusz venni hozzá valami méregdrága porfogót, aminek semmi értelme.
Én annyit csinálok valentin-napon ,hogy sütök valamit finomat, KÉSZÍTEK valami apró dolgot... de nem venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!