Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora loser vagyok, vagy mi lehet a probléma? Miért nem talizik velem senki többször?
18 éves srác vagyok, eddig három sráccal találkoztam. Az első még nagyon fiatalon volt, az első talin lerázott, msn-en pedig azt mondta, hogy hagyjuk a dolgot. A második már 18 évesen volt, teljesen oda voltunk egymásért, vele kétszer taliztunk, aztán szakított. Nemrég taliztam a harmadikkal, azóta se beszéltünk, sms-re nem válaszolt. Miért van az, hogy egy komoly kapcsolatban is csak két taliig jutottunk el? :(
18/f
"Tényleg ekkora loser vagyok, vagy mi lehet a probléma? Miért nem talizik velem senki többször?
18 éves srác vagyok, eddig három sráccal találkoztam."
Neharagudj, de ezt te most te elírtad? :))
Lehetséges, hogy túl hamar túl sok dolgot engedtél meg, ők pedig csak egy kis élményt akartak nem pedig kapcsolatot.
Egyébként meg 3-ból megtalálni egy olyat akivel hosszú távon is el lehet lenni elég nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!