Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bántátok már meg azt, hogy szakítottatok valakivel?
Volt...Összejöttem egy sráccal,csak "játékból"...1 hónap után szakitottam vele,viszont megláttam mennyire imádott ő engem,és valójába mennyire szerethető srác,nagyon meg bántam ,ám már mással voltam.Akivel akkor voltam szakitottam,reménykedve hogy újra kezdhetem az elözővel,ám ő nem bocsájtott meg,azt mondta túl mély a seb amit okoztam neki:(.2 évig probálkoztam nálla,mindent megtettem,mégis semmi...nem volt könyörület...végül megismertem egy másik fiút aki most a párom,és sikerült teljesen elfelejteni az elözőt,vagyis most nagyon jó baráti kapcsolatba vagyunk,de nem érzek már iránta szerelmet,csak baráti szeretetet:)
H pontosan mit csináltam?Túl sok mindent,ha a srác nem hajlandó kibékülni veled (abban az esetben ha ezt szeretnéd) akkor szerintem arra koncentrálj,hogy több buliba járj,ismerkedj...nekem ez bejött,bulikon legalább nem gondoltam rá,vagy berugtam hiányától.:D...2 év után elkezdtem ismerkedni,és sikerült:)
Sok sikert neked is
üdv 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!