Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeretné hogy foglalkozzak vele? Én egy jedi vagyok. :D
Figyelt kérdés
Nem testileg értem, hanem lelkileg. :) szívesen sétálgatnék valaki vad idegennel :D lehetőleg lány legyen^^:D de jó fej srácok is jelentkezhetnek. :D Értelmes beszélgetőpartnert keresek. :D2011. febr. 12. 22:04
21/38 A kérdező kommentje:
20 éve élek a földön és eddig nagyon tetszik a földi lét. :D kíváncsi vagyok még sok mindenre.^^ Az erőmet meg nem használom sose mások kárára!!!
2011. febr. 12. 22:55
22/38 anonim válasza:
Kaptál egy msncímet, különben nem tudnád elmesélni, kivel sétáltál. :P
Yoda
23/38 A kérdező kommentje:
Láttam és köszönöm ;) bár nem igazán szereti az msn a sötét jediket :/ :D ;) te ugye az igazi yoda vagy?:D mert csak az igazival állok szóba :D
2011. febr. 12. 23:04
24/38 anonim válasza:
Sajnos nem vagyok zöld... de nagyon igyekszem összemenni és kizöldülni. :P
25/38 A kérdező kommentje:
:/ pedig a zöld a mindenem :D valahogy csak megbékélek ezzel a dologgal... idővel :/ :D Még valami titkos adat rólad?:O amit jobb ha tudok még ?:O
2011. febr. 12. 23:09
26/38 anonim válasza:
Hát ünnepnapokon embert eszek :P de te ugye jedi vagy...
27/38 A kérdező kommentje:
Ember evés :D az átlagos program :D Más?:D
2011. febr. 12. 23:11
28/38 anonim válasza:
A többi lényegtelen msnes ifnormáció. xD
29/38 A kérdező kommentje:
Holnap talán, már látlak, hogy visszaigazolod a jelölést. :D most nyugovóra térek ;) szép estét pici yoda :D Majd gondolatot olvasok ;) aludjon jól mindenki ;) :D
2011. febr. 12. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!