Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeretné hogy foglalkozzak vele? Én egy jedi vagyok. :D
Itt Yoda:
Aztán néhány napon belül a hírekben hallhatjuk, h egy StarWars képzetekkel küzdő pszihopata legyilkolta gyanútlan áldozatát...
Bocs, ez a 21. század. :) Mellesleg komolyan kíváncsi vagyok ki megy el veled, valahogy add majd tudtomra! :P
Harry Potter seprűje bekavar az erő hullámaiba, szóval nem igazán jó a vétel. xD Súgd meg nekem, lécci ki megy el veled egy 140 éves pedofilon kivül? :D
Yoda
Hát :D vajon mért hangoztatod ennyire a pediofíliát?:D vajon igaz hogy mindenki magából indul ki?:D és mégis mért baj az ha valaki türelmetlen?:D én megértelek ;)XD
dobj mailt az msn címeddel.
Yoda, ne legyél paranoiás, már lejárt az az idő, amikor az internet annyira új volt, hogy megérte ilyenekkel szórakozni. Ez a pedofilmánia meg már rettentő unalmas :D Sokkal könnyebben is lehet áldozatokat találni, marhára nem éri meg itt kutakodni :D Amikor az utcán sétálsz nagyobb veszélyben vagy.
Húszker... Erzsébeten sétálni ilyenkor nem lehet túl kellemes, de nem a pedofilok miatt :D
mibajod erzsébettel?:O :D Nincs itt semmi zűr. :O
yoda! te meg inkább félj, minthogy megijedj. ;)
úgy mondod a "húszker"-t mint valami nyóckert :D teljesen békés kis kerület ez ;)
jah és yoda! Ha kiöregedett vagyok akkor mitől félsz?:D msn en megeszlek?XD
Hát ki tudja, miket tudsz csinálni az erővel. :P
Yoda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!