Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek az bejön ha egy fiú gyantázza a lábát?
NEMMMM. Undorító!!! semmiféleképpen sem.. úgy akarsz kinézni mint egy lány?!
19/L
Nagyon lenézi itt sok férfi az ilyet meg undorító stb, nekem van haver 76-os és életébe nem volt szőr a lábán! az arcán is csak az állán van mint a kecskének! full lányos meg minden de van barátnője akit minden nap meg kettyint, mégis haver maradt én nem okádtam el magam egyszer sem.
Én is szőrtelenítek igen csak sok helyen mert meg őrülnék ha ott hagynám bele értve a lábamat is!! különben keményen csubakka lennék, és nem adok senki véleményére ilyen értelemben, és ki kérem magamnak!
És ha már itt tartunk uraim! a testépítőkkel mi a helyzet? undorító? ocsmány? mert ha vki akkor ők azok akik csupaszok mint a kopasz barack, erről ennyit, elegem van már az ilyen sz@rságokból hogy mindenki megszólja a másikat csakis azért mert nem az 1000 éves sablonos hagyományokhoz híven éli a minden napjait, köszöntem!
Szerintem visszataszító,és egy picit talán (lehet , hogy csak számomra),de a homoszexualitást kelti a gondolataimban... Egy férfi külsőre attól férfi, hogy a másodlagos nemi jellegei ( izomzat, széles váll , szőrzet , erőteljesebb arcvonások)láthatóak.Persze ez csak a külső.
(17)
Én mindenhol gyantázom magam. Az a gáz, hogy elfelejtem leszedni magamról. A múltkor bele is ragadtam a kedvesembe emiatt.
82/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!