Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék magabiztosabb?
A párommal 8 hónapja vagyok együtt (én 23 ő 26) és valószínűleg előző kapcsolataimból kifolyólag kicsit gátlásos vagyok még mellette. Oldódik a hangulat folyamatosan és nagyon szeretem őt, ő is engem mert mindent megtesz értem és úgy érzem megérdemli, hogy jobban megnyíljak neki (erről már beszéltünk is), de valahogy még nem megy.
A másik az, hogy a kezdeményezéssel is gondjaim vannak, részben tapasztalatlanság miatt, részben a gátlásosságom miatt.
Hogyan kezdjek jobban megnyílni?
Szerintetek van okom tartani tőle?
Az erotika terén hogyan közeledjek, hogy lenne jó neki?
Az első és legfontosabb:GÖRCSÖLNI TILOS!!!
Nem kell akarnod,hogy megnyílj,mert ha tényleg jól működik a kapcsolatotok,és megbízol benne,akkor magától értetődően fogsz szép lassan megnyílni előtte,és később visszagondolva mosolyogni fogsz a mostani önmagadon.
Nem kell tartanod semmitől,főleg nem azzal szemben,akit szeretsz,és aki viszonszeret,bár előfordulhat,hogy azért érzed magad feszélyezve vele szemben,mert nem telt el elég idő a régi és a mostani kapcsid között-értsd:számodra,tehát nem volt időd "letenni"a régit és felkészülni az újra.-
A szex terén is csak u.a.tudom mondani,mint amivel nyitottam:görcsölni nem szabad,rá fogsz érezni a dolgokra,de ha mégis biztosra szeretnél menni,akkor olvasgass utána az erogénzónáknak,az örömszerzés más-nem behatolás útján történő-formáinak.
Ha szeret téged a párod,akkor hagyja majd,hogy Te diktáld az "iramot"és olyan tempóban és irányba haladjatok,ahogy az neked biztonságot ad.
www.femina.hu-sok jó cikket olvashatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!