Hogyan lehetnék magabiztosabb? Hogyan hihetnék jobban magamban?
Nézd meg a 300 cimű filmet, és ha félsz ordisd magadban hogy.
"THIS IS SPARTA!!!!!"
Velem is hasonló van/volt.
Erőt kell venni magunkon. Nekem pl a kinézetem miatt önbizalomhiányom volt. Mondtam magamnak, hogy szép vagyok, bár nem hittem el, de megpróbáltam. Suliba elkezdtem mosolyogni, és nem érdekelt semmi, csak hogy jól érzem magamat. És én úgy veszem észre hatott.
Próbáld a jó tulajdonságaidat keresni. Miért nézed le magadat? Érsz annyit mint mások, biztos van valami, amiben jó vagy. Ezeket az értékeidet emeld ki magadban:)
ha meg félsz valamitől, hogy nem fog sikerülni, (ilyen nálam is gyakran van) akkor először azt a dolgot gyakorold egyedül, és ha úgy érzed jó vagy benne, mutasd meg másoknak:D
Lehet, hogy értelmetlennek tűnik, de hatásos:) Hidd el, hogy értékes vagy:) Nehéz de menni fog.
Örülök neki, hogy hatott(még ha keveset is):)
Tényleg ne add fel, határozd el magadban, hogy magabiztos leszel, mosolyogj sokat, hidd el, hogy érsz annyit mint mások, és meglátod egy idő után jobb lesz:) sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!