Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnöm azt mondja nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnöm azt mondja nem figyelek rá oda eléggé és szeresem jobban. Mellesleg ez távkapcsolat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. febr. 11. 09:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden nő ezt mondja. :)
2009. febr. 11. 09:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mérd fel az igényeit, beszélgessetek róla, egész nyugodtan kérdezz rá, hogy mit szeretne. Ha teljesíthető teljesítsd, ha nem teljesíthető akkor tegyél meg annyit amennyi tőled telik amíg nem megy a saját személyiséged rovására, és ha ez neki mégsem elég akkor el kell döntenie hogy neki ez jó-e így, mindenképpen kompromisszumokra lesz szükség, és ez nem csak a távkapcsolatokra igaz.
2009. febr. 11. 10:20
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Minden nő ezt mondja? Nem is találoztál még minden nővel! Én legalábbis nem emlészem rád.....
2009. febr. 11. 10:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Sok nő azért mondja ezt, mert tényleg így érzi :) a férfiak nagytöbbsége máshogy szeret" " mint mi, nők :)én is mondtam már ezt a páromnak...de rájöttem, hogy ezzel nem megyek semmire... igyekszem vele mindent megbeszélni, minden vágyamat elmondani, ahogy ezt ő is teszi, és így általában kiegyenlítődnek a dolgok.. de a két nem teljesen sosem lesz elégedett egymással :D mások vagyunk ^^
2009. febr. 11. 11:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát távkapcsolatban elég nehéz kimutatni, hogy mennyire szereted. Foglalkozz vele sokat, néha lepd meg egy aranyos sms-sel, hívd fel, hogy mi van vele. Mutasd ki, hogy mennyire szereted :P De úgy igazán..
2009. febr. 11. 12:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel. 2 távkapcsim volt és mindkettőben ezt éreztem. A legfontosabb, hogy tudasd vele, hogy szereted. Küldj sms/mms/e-mail/képeslapot, hívd fel, ahányszor csak tudtok, talizzatok, MSN, Skype, webkamozás. Minden nap tarts vele kapcsit vmilyen formában. Ezzel tudatod, hogy rá gondolsz, hiányzik számodra. Egy távkapcsiban ez a minimum, amit meg kell adnod a párodnak, hogy ne érezze magát elhanyagolva.
2009. febr. 11. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!