Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki nagyon féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nagyon féltékeny típus, az = hűséges típus? Vagy nem?

Figyelt kérdés

Mert eddig csak az ellenkezőjét tapasztaltam.

pl amikor jött a barátomhoz egy másik csaj (akivel csalt) aznap nem is akart elengedni, félt hogy pasizni megyek

de amikor csöngettek és megjelent egy lány és én egyből levágtam mindent, dirrel-durral elrohantam, és nem tartott vissza!

csak mert jelenleg olyan kapcsolatban vagyok, ahol állandóan féltékeny a barátom, olyan elvei vannak, hogy pl leülni egy üdítőre sem szabad másik nemmel négyszemközt, ő sem tesz ilyet, sőt nincs is, akit meghívna, és ezt fordítva is elvárja.

meg hasonlók.

én örülök valahol az ilyen gondolatainak, de most felötlött bennem, hogy ez szerintem nem biztos hogy megbízhatóságot takar, sőt, lehet pont az ellenkezőjét, hogy adott szituban lehet ő gyenge lenne nem-et mondani.

nos ezt a tapasztalatomra alapozom

kíváncsi vagyok mások tapasztalataira, véleményére

2011. febr. 11. 18:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szerintem nem függ össze, mert lehet pusztán azért féltékeny mert szereti kisajátítani a másikat, közben meg több vasat tart a tűzbe. ez személyiségfüggő
2011. febr. 11. 20:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Tényleg nem lehet általánosítani, de alapból igaz az h mindenki magából indul ki. Tudom nagyon régi szöveg, de van benne igazság. Én ha szeretek valakit nem tudnám megcsalni, és úgy gondolom a párom is így van ezzel. Persze tudom ez naívság is, de akkor is így van.
2011. febr. 11. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!