Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nagyon féltékeny típus, az = hűséges típus? Vagy nem?
Mert eddig csak az ellenkezőjét tapasztaltam.
pl amikor jött a barátomhoz egy másik csaj (akivel csalt) aznap nem is akart elengedni, félt hogy pasizni megyek
de amikor csöngettek és megjelent egy lány és én egyből levágtam mindent, dirrel-durral elrohantam, és nem tartott vissza!
csak mert jelenleg olyan kapcsolatban vagyok, ahol állandóan féltékeny a barátom, olyan elvei vannak, hogy pl leülni egy üdítőre sem szabad másik nemmel négyszemközt, ő sem tesz ilyet, sőt nincs is, akit meghívna, és ezt fordítva is elvárja.
meg hasonlók.
én örülök valahol az ilyen gondolatainak, de most felötlött bennem, hogy ez szerintem nem biztos hogy megbízhatóságot takar, sőt, lehet pont az ellenkezőjét, hogy adott szituban lehet ő gyenge lenne nem-et mondani.
nos ezt a tapasztalatomra alapozom
kíváncsi vagyok mások tapasztalataira, véleményére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!