Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nálatok mit jelent az, ha azt mondjátok egy lánynak, néha szeretitek, néha nem?
hmmm ÉN a volt páromnak nem mondanék ilyen szánalmas dolgokat csak mindaddig amíg nem tenném túl magam rajta 100%ig.
magamból indultam ki, ez nem etalon.
szal a válasz igen
kérdés mikor van az a néha
ha néha nem, mert most tetszik egy dögös másik
vagy néha igen, mert nincs ló és ő még a tenyeremből eszik
háááát az nem biztató
de, ha:
néha nem, mert most a haverok a lényeg
néha igen, mert hiányzik abból amit mindig együtt csináltunk
az már biztató
Szerintem úgy néha, hogy amikor egyedül akar lenni, én meg ráírok, akkor idegesítem, és általában összeveszünk, de ha jó kedve van, akkor nagyon jól el tudunk hülyülni.
Tudni kell róla, iszonyat magányos farkas, jobb szeret elvonulni a világtól, a szakításunk óta főleg.
Jöhetnek még válaszok :)
ha te magányos farkasnak látod őt, tudd, azt az arcát mutatja neked, tehát előled "elzárja" magát.
mert tény: mindenkivel úgy viselkedünk ahogy szeretnénk hogy az illető felénk viszonyulna
pl anyunak szót fogadunk - hogy ne ordibáljon
a haveroknak vetítünk - hogy megbecsüljenek
a csajokkal akkor vagyunk kedvesek, ha ezt viszont szeretnénk kapni
betegnek mutatjuk magunkat - ha pl nem akarunk suliba menni
és magányos farkasnak - ha nem tudunk jobb kifogást, hogy hagyjanak békén
Hát ez azt jelenti, hogy ha vagy vagy, ha nem az sem számít.
Sztem azt jelenti leginkább, hogy néha még hiányzol neki, sztem bármi lehetséges akár az újrakezdés is, persze mindaddig amíg fel nem bukkan valaki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!