Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szegénység mekkora hátrányt jelent a párkapcsolat keresésben?
Én egy 19F vagyok. Eléggé szegény családi körülmények között élek. Sajnos ez nagyon hátráltat és meghatározza a mindennapjaimat is.
A lánykeresésben vannak nagyon nagy gondjaim. Volt már barátnőm az egyik 2 hónapig tartott a másik kettő még addig sem. Ezek durván 3 éve voltak. Bár akkor sem csajoztam (persze akartam volna) hanem az egész jött magtól és mágnesként vonzott bele a kapcsolatba azzal a tudattal, hogy tudom nem sokáig fog tartani. Sajnos mind a 3 kapcsolatom miattam lett vége. A 2 hónapig tartónál is csak húztam a végsőkig. Nagyon szerettem de sajnos még elvinni sem tudtam sehova se mert pénzem sem volt rá. Egész jól elvoltunk de már már kezdett monotonná válni hogy szinte mindig nála vagyunk és már engem is idegesített. A Lány lakása elég szép volt és ez csak rátett egy lapáttal. Aztán mikor hozzám mentünk sose mertem a lakásba se beengedni. Mindig kint várt és ez is eléggé rossz volt. Igaz ő nem tette ezt szóvá de engem nagyon zavart. Mikor a szexre került volna a sor mert már tervezgettük, hogy elvesszük egymás szüzességét akkor nálam akarta ezt. Én meg nem tudtam mit mondani neki mert elég rossz körülmények között élek és ott nem akartam, hogy megtörténjen. Aztán kitaláltam, hogy rosszul érzem magam meg a szokásos közhelyes dumák. És rá nemsokra megmondtam neki, hogy már nem szeretem. De ő annyira szeretett, hogy ezt el se akarta hinni mert azt hitte hogy, imádom mert többször is mondtam neki (miközben ez így is volt) és nagyon rosszul esett neki. Rá 2 hétre megint megkeresett, hogy nem jönnénk e újra össze mert nagyon szeret és én ismét nemet mondtam. És akkor ennyi volt. Azóta nincs is másik barátnőm és egyre rosszabb a helyzet mert csak szenvedek. Volt azóta már több lány is aki tetszett és szívesen összejöttem volna vele. Meg szemezgettünk stb. De sajnos semmi sem történt mert az életkörülményeim nem engedhették meg. És ahogy telik az idő egyre rosszabb ráadásul mindig látom azt az 1-2 lányt és ez még jobban feszéjez. A pénztelenség tudata akár merre nézek mindig eszembe jut mert mindenhez köze van a pénznek sajnos. Nem akarok én gazdag lenni csak egy normális életet szeretnék. És az alapvető dolgok sincsenek meg. És sajnos a körülöttem levő emberek (haverok,barát) mind jobb körülmények között élnek mint én. Már többször kérdezték, hogy van e barátnőm én meg montam nekik hogy még nincs. De már eléggé idegesített. Már össze is akartak hozni egy szép lánnyal de még csak találkozni se akartam a lánnyal mert tudom, hogy mi a helyzet. Néha annyira rossz, hogy inkább rá se nézek egy olyan lányra aki tetszik nehogy véletlenül is kapcsolatba kerüljek vele. Régebben még eljártam minden fele haverokkal de már sehova sem megyek. Már haverjaim sincsenek nagyon. Hazajövök a suliból és a gép elé ülök és agyalok hogy mit kellene tenni, és ennyi. Nővérem már sokszor próbált hívni bulikba de nem mentem. Meg már eléggé megszoktam, hogy nem megyek sehova. A nővérem már a barátjánál lakik de ő neki eléggé sok pénze van (a barátjának). Családi házuk 2 autó stb. Szval nővérem jó helyre ment. De melyik lány szeretne szegényen élni? Szerintem egysem. Hát tömören ennyi. Bocsi hogy ilyen sokat írtam. Bár ezt még vagy fél napig írhatnám. Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi ezzel kapcsolatban. A válaszokat előre is köszönöm.
Azert hatrany, mert tarsadalmunkban egy fontos merce, igy rossz hatassal van az önbizalmadra. A te korodban viszon ritka az, aki öneröböl erte el megelhetesenek alapjait, sokkal inkabb a szülöi hattertöl függ.
Lehet meg belöled barmi es barki! Ne engedd, hogy jelenlegi helyzeted visszatartson attol, hogy nyitott legyel parkapcsolatok teren.
Ha egy lany el tud ugy fogadni teged, akkor ezt neked is kell tenned! Ne azert utasits vissza egy lanyt, mert teged zavar statuszod!
Én pont a másik véglet vagyok. Ugyanezekkel a gondokkal küzdöttem, mint Te.Csak a másik oldalról. Soha nem voltak barátaim, 21 éves koromig nem volt barátnőm, nem voltam nővel. Miért? Mert jók voltak a családi körülményeink. Ha egy lány közel került hozzám, akkor mindig kiderült, hogy nem hozzám, hanem a húsosfazékhoz akart közel kerülni. Mindegyik azt gondolta, ha én leszek a pasijuk, akkor majd dől a lé, megyünk mindenhova, stb. stb. A lényeg az, hogy mindenki máshogy éli meg azt a helyzetet, amiben van. Sokan kihasználták volna a helyzetemet és annyi csajt fogyasztottak volna, amennyit csak lehet. Én soha nem arra vágytam. Én egy rendes barátnőt szerettem volna. Amikor főiskolára jártam, már nem tudták az életkörülményeimet és ha összeismerkedtem egy lánnyal, nem mertem autóval menni, nem meséltem a családomról,mert nem akartam, hogy az alapján skatulyába húzzanak. Most fél éve van egy menyasszonyom. Vele is úgy jöttem össze, hogy csak később tudott meg mindent. De nem érdekelte, mert látta rajtam, hogy nem a család nyakán élek, dolgozom gimis korom óta, amikor csak lehet és nem verem a nyálam arra a pénzre, amit a családom keresett meg. Ki kell emelnem egy mondatot: ,,Mindenki máshogy éli meg a saját helyzetét." Rajtam lehet röhögni, meg lehet vetni, mert így gondolkodom, de én akkor is ilyen vagyok. Lehettem volna egy nagyképű barom, lehetett volna nem tudom mekkora kocsim, de nem érdekelt, mert nem anyagiasodtam el. Az írásod alapján Te egy nagyon rendes srác vagy! Egyszerűen ne frusztráljanak a körülményeid, mert az a nő, aki kizárólag az életkörülmény alapján választ, az soha nem lesz boldog. Lehet neki jaguár a garázsban, róka a szekrényben, lazac a hűtőben, ha van mellette egy marha az ágyban. Szóval szerintem ne keseredj neki. Legyen önbizalmad, mert a normális, rendes lányok nem azt nézik, hogy milyen a mobilod, mekkora házad, vagy mekkora a kocsid.
Üdv, Z
Szerintem meg ne hallgass erre a sok hül*yére.
A pénzhiány, akár milyen nagy a szerelem, ki fogja kezdeni a kapcsolatot, ha nem most akkor később.
Szal számít a pénz, ez nagyban fogja befolyásolni az életed így inkább azt tanácsolom, h nézz magadra, h emiatt mennyi mindent elvesztettél aztán szedd össze magad és kezdj el csajozni!
Na a másik hü*lye!
Neked meg az a bajod, h nem tudsz élni:)
Az ilyen húsosfazekos csajokat ki kellett volna használni, leszopatni vagy kétszer, jól megdugni aztán kidobni.
Nincs ebben semmi, ő is átvert,te is átverted.
Mellé még szerencsétlen is vagy, mert neked kell odamenni a csajhoz és akkor kisebb az esélye, h a pénzed miatt van veled.
Főleg, ha az is dellás.
Szal inkább gondolkozz el te is, h mit h kellene!
De én legalább nem szerencsétlenkedek meg nem rinyálok!:)
Meg egyébként is utálom mikor a sok hülye pic*sa idejön lelki segélyszolgálatot játszani, meg kifesteni itt a dolgokat, holott csak szét kell nézni a világban és látod, h nagyon nem így van, ahogy itt egyesek előadják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!