Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a hirtelen haragú pasikról?

Figyelt kérdés

Én 9 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel,és néha nagyon hamar felkapom a vizet:)

én 25 ő 17.

2011. febr. 9. 10:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ezekszerint valószinü,hogy az idegrendszereddel baj van.akkor meg ez egy rossz ómen a párkapcsolathoz de a házassághoz is!Hogy birja a barátnőd?Egy idő után majd elkezd félni tőled,ami a gyülölet kezdete.Másokkal,hogy barátkozol,van eggyáltalán barátod?Én sajnállak mert van egy nagyon közeli ismerősöm,akivel nem lehet beszélgetni rendesen mert arra kell figyelni,mit is ,hogyan is mondjak.Nagyon fárasztó és kiábránditó.Ha lehet kerülöm.Szerintem próbálj meg számolni magadba mielőtt reagálsz.Valószinü,egy idő után menni fog.Ne fojtsd magadba,mert biztos ,nem sok idő mulva ez az elfojtás robbanni fog,és ilyenkor szoktak tragédiák történni.

Igazából a számolás sem jó.A legjobb ha azt te3szed,hogy azonnal tisztázod a mondottakat és lehet,hogy kiderül nem is akartak bántani csak félre értetted.Eggyenlőre ennyi,ha eszembe jut még valami megirom.

2011. febr. 15. 08:34
 12/14 anonim ***** válasza:
ha találkoözik egy olyan pasival aki nem ilyen kiszámithatatlan,lelép és tuti nem érdekli a veréssem.
2011. febr. 15. 08:47
 13/14 anonim ***** válasza:
voltál már orvosnál evvel?te idegbeteg vagy!
2011. febr. 15. 18:29
 14/14 anonim ***** válasza:
mit jelent az,hogy " egy beszólás,stb" részletezzed mert igy nem lehet tanácsot adni.
2011. febr. 15. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!