Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert van az, h a lanyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, h a lanyok a sportolokat imadjak, aki pedig penge matekbol, azt pedig utaljak, és irigyek?

Figyelt kérdés
ha van egy sportolo fiu, mindenki oda van erte, de ha pl en lassan mar szegyellem matekbol azt, ha tudok valamit, mert latom a csajokon, h majd szetrobbannak az idegessegtol, h ok ezt nem tudjak, es ezert velem is ellenszenvesek.
2011. febr. 8. 21:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
10-15 év múlva, mikor már a bankszámla is számít, na akkor leszel te a király a sportolók meg elbújhatnak. Egyébként igazad lehet, én is utálom ha valaki sokkal okosabb nálam. Ez irigység. Viszont, ha mellette jófej vagy, nem hiszem, hogy csak emiatt megutálnának, legalábbis a normálisabbja.
2011. febr. 10. 22:30
 12/21 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok sportoló. Én irodalmas-számítógépes-matekos vagyok. Engem is nagy ívben kerültek a lányok. 10-15 évvel lehetek idősebb nálad. Stabil anyagi helyzetem van, rengeteget tanultam, jól keresek. És van egy imádnivaló menyasszonyom. Szőke, kék szemű és az egyik legszebb csaj volt anno fősulin. Aztán engem választott. Miért? Mert belém szeretett, nem egy sportolóba. Az egyik előttem szóló azt mondta tíz év! Tudod mit? Kb, ige! Addigra lesztek annyira érettek, hogy reálisan fogtok tudni dönteni! Addig meg legyen több önbizalmad!
2011. febr. 10. 22:34
 13/21 anonim ***** válasza:
Valamit nagyon rosszul tudsz öcsi. A sportolót nem azért szeretik mert h%lye matekból, hanem azért mert jól néz ki(ha már h%lye akkor legalább valamiből legyen jó)Téged meg nem azért nem csipáznak a csajok, mert tudsz valamit, hanem azért mert valószínűleg nem Brad Pittre(vagy valami emora) hajazol, ami a mostani gimnazistáknál nem hátrány. Amúgy meg hidd el ha ez tényleg így van szeretnének ők olyan okosak lenni mint te, esetleg ajánld fel nekik korrepetálod őket :)
2011. febr. 10. 22:38
 14/21 anonim ***** válasza:

Én mindig is az okos pasikra buktam... Mondjuk magamat sem tartom butának... Persze ennek ellenére a külső nagyon is fontos! Szóval ha van 2 srác akik jól néznek ki, de az egyik okos a másik sportol, az okosat választom:)

de néhány év múlva biztos te is több ilyen lánnyal találkozol!

Egyébként lehet hogy nem az a bajuk veled hogy jó vagy matekból, hanem hogy nagyképűnek tartanak pl... vagy strébernek!

24/L

2011. febr. 10. 22:59
 15/21 A kérdező kommentje:

nagykepu? en? ez jo vicc. onbizalmam a beka segge alatt, mindig meghuzom magam stb...

egyebkent erdekes, mert a sportolokban meg pont a nagykepuseget szeretik... a bekepzelt nagykepuseget. hogy is van ez? csak koltoi kerdes.

2011. febr. 10. 23:22
 16/21 anonim ***** válasza:
Téves. Itt nem az eszeddel van a gond. 16éves gimis vagyok. Az osztályomban sok okos és hülye is van de mindenki az okosokra bukik vagy arra aki jól néz ki de butácska. Az az érzésem, hogy valamit nagyon rosszul csinálsz. A lányokat max az idegesíti ha állandóan jelentkezel és magyarázol és mindig mindent tudsz. Téged is idegesítene ha egy lány kiesne a padból túlbuzgóságában...ezen gondolkozz el. Ha meg külsőleg nem vagy szép akkor ez a válasz ennyi!
2011. febr. 10. 23:28
 17/21 anonim ***** válasza:
irhacc privit... latom te sem magyarorszagi vagy:P
2011. febr. 10. 23:48
 18/21 anonim ***** válasza:
Az a lényeg hogy ha okosabb is vagy a lánynál, ne mutass rá hogy ő meg hülyébb mint te ;D
2011. febr. 11. 08:20
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem kell velük foglalkozni, majd olyan 16-17 legkésöbb 18 éves korodra ki jön az hogy ki az aki megérdemel téged, és meg becsül olyannak amilyen..

Szóba se állj ilyenekkel ha rám hallgatsz...

2011. febr. 11. 08:22
 20/21 anonim ***** válasza:
Jah és még előző vagyok, ha tudja hogy okosabb vagy nála fél hogy át akarod verni valamivel, az nem nyugtatja meg ha azt mondod neki hogy ha át akarlak verni akkor azt ugy csinálom hogy fel se merülne benned hogy mi van. :D
2011. febr. 11. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!