Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Milyen a tökéletes csaj számotokra?
Külső:
ne legyen rajta felesleg, legyen vékony, de NE gebe, legyen kedves arca, amivel sokszor mosolyog is. Ne legyen igénytelen, adjon magára, hozza ki a maxot magából.
legyen nagyon bújós, el lehessen neki mondani úgy dolgokat, hogy nem kürtöli szét minden barátnőjének, ne legyen sértődős, azaz bírja a sajátos humoromat. Ne akadjon ki azon ,hogy másnak mutatom magam a nagysokaság előtt, mint amilyen vagyok, hanem értse meg, hogy ez nem megjátszás miatt van így.Igényelje a törődést, ne akadjon fenn, hogyha mondjuk én egy héten találkozni szeretnék vele 4-5. Igénylem ezentúl azt, hogy szeresse a szexet(velem) gyakorolni-min heti 3-4x, és nem csak beszélni róla, és ne ódzkodjon az oráltól, szóval, hogyha eljön a kényszerszünet, ne legyen rest letérdelni elém. Fogadjon el olyannak, mint amilyen vagyok, és ne várjon el tőlem olyasmit, mint amilyen nem én vagyok.
A lista bővül, ahogy egyre többet tapasztalok.
És nem vagyok az a lófsz,mint amit írtál, hogy csak ilyne meg olyan csillagjegyű írjon. Kiírod a kérdést, az válaszol rá, aki akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!