Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mit jelent az "IGAZI" fogalma?
Figyelt kérdés
Mi határozza meg, hogy ki az igazi szerelme az embernek? Párommal beszélgettünk erről délután (37N, 34F) mi egy véleményen vagyunk, de szeretnénk mások véleményét is megismerni.2011. febr. 8. 18:48
1/6 anonim válasza:
Aki elfogad ugy ahogy vagyok, szeret, és nem csal meg.
Naggyábol ennyi.
2/6 anonim válasza:
Akivel minden jó, játék, beszélgetés, szex, sétálás, szótlanul egymás mellett fekvés, filmezés, minden. Ha egy rugóra jár az agyatok, ha ugyan azt szeretnétek az életben, ha mindent meg tudtok beszélni, azt is ami kellemetlen vagy fáj. És persze, feltétel nélkül szeret, tisztel, becsül.
3/6 anonim válasza:
Számomra az ideális férfi az, aki nem tesz értem semmit, mégis megőrjít és magába bolondít. Megdobogtatja a szívem, izgatottá tesz, életem minden percét vele akarom átélni, mert inkább vagyok önmagam mellette, mint valaki más nélküle.
4/6 anonim válasza:
Na végre egy érdekes kérdés.
Számomra az "igazi", aki mellett nem kell megjátszanom magam (és neki sem magát), szeret minden hibámmal együtt, mindenről tudunk beszélgetni, kiáll mellettem. Ha beteg vagy ha slampos vagyok (persze csak itthon), akkor is "szép" vagyok neki.
Most ennyi jutott eszembe.
5/6 A kérdező kommentje:
igen, nagyjából ezekre gondoltunk mi is. Ugyanakkor azt látjuk, hogy sok mindenki úgy azonosítja az "igazit", hogy az az ember, aki minden vágyálmunkat teljesíti és nem kell kompromisszumot kötni mellette. Ebben az értelemben nincs igazi. Ezzel is egyetértetek?
2011. febr. 8. 20:56
6/6 anonim válasza:
Én ezt elkötelezettségként tekintem. A szerelem szerintem nagyon fontos. Ha szerelmes vagy valakibe, ő is szeret téged, és elkötelezed magad mellette. Tehát, házasságra gondolok, és azon belül pedig arra, hogy semmilyen körülmények között nem hagyod el az illetőt. Ha egyszer örök hűséget fogadtál, akkor akkor sem hagyod ott, ha már nem olyan szép, gazdag, egészséges, kedves, figyelmes. Ha megtetszik valaki más, ettől az érzéstől szigorúan elfordulsz, mert tudod, hogy ott az a valaki, akivel egymásnak vagytok teremtve. Én ha egyszer megházasodok, soha nem fogok elválni :) De az nekem fontos, hogy akit választok, azt nagyon szeressem, és lássuk egymás hibáit-ne utólag csalódjunk... Ha ez az elkötelezettség kölcsönös, akkor gyönyörű élete lesz mindkettőnknek, akármennyi nehézség vár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!