Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fáj ennyire? Mit kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj ennyire? Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Szóval nyáron megismertem egy amerikai férfit, akihez nagyon ragaszkodom és azóta is nagyon szeretem, na meg borzasztóan hiányzik! Lehet, hogy már soha az életben nem fogok vele találkozni, de mégis minden nap sírok érte.

Ez a pasi magyarul szólva b.szik rám, és ne mondjátok azt, hogy én is sz.rjak rá az egészre, mert egyszeruen nemtudom elfelejteni! Volt benne valami nagyon-nagyon kulonleges, ami megfogott és egész életemet így élhetem le mert elfelejteni soha nem tudom!

2009. febr. 9. 23:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Volt valami komolyabb is köztetek vagy csak megismerted?Azért a távolság nem kicsi,és ha ő nem szeret téged akkor sajnos el kell hogy felejtsd!
2009. febr. 10. 00:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia!!Te azt írtad,hogy senkise tanácsolja azt,hogy felejtsd el..de nagyon mást nem lehet...esetleg az elfelejtéshez tudnék tanácsokat adni..Mi értelme annak,hogy minden nap kisírod a szemeid 1 olyan pasiért,aki le se sz*r már bocsi :((?Nem érdemes ezen rágódni...pl én tegnap összevesztem a barátommal..kiakartam dobni..szétbőgtem a fejem..hajnali 4 ig..segítséget kértem barátaimtól,és azt mondták,hogy nyugodjak meg...hallgassak olyan zenét,ami felpörget,vidám leszek tőle,nézzek vicces videókat..stb..és lényeg,hogy maradjak nyugodt...megfogadtam a tanácsukat..és abbahagytam a sírást is..és egyből jobb kedvem lett...Keress 1 barátot,vagy 1 barátnőt,menjetek el ide-oda...szórakozni..Érezd jól magad!Még annyi helyes ,aranyos,kedves srác van a világon :))) nagyon nagyon sok!!Nem azt mondom,hogy minden bokor alján ott lapulnak és csak rád várnak :) csak azt,hogy nem ez volt az első és egyetlen kapcsolatod,amit nem tudsz kiheverni...Van akinek 10 év boldog házasság után meghal a férje...Lehet,hogy pár hétig sirdogál,de egy idő után ez elmúlik..és csak a boldog pillanatokra fog emlékezni...És lehet az is,hogy újra megházasodik,és ugyanolyan boldog lesz,mint annó a másik férjével volt...Lényeg,hogy ne legyél így elkeseredve!!Inkább próbálj minél hamarabb túllépni rajta,és keresni egy megbízható srácot,ne gondolj folyton rá..csak magadat gyötröd...és szerintem te nem vagy 1 mazoista típus:))
2009. febr. 10. 05:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem volt koztunk semmi komoly, nem is jártam vele, csak egyszeruen oda voltunk egymásért és ennyi! o volt az elso ember az életemben, aki megértett engem, aztán nemtudom mi tortént... Amúgy meg hiába hallgatok zenét stb. nekem akkor is hiányzik, foleg este szoktam rágondolni.
2009. febr. 10. 13:46
 4/4 anonim ***** válasza:
2. válaszoló vagyok..sajnos nem tudsz mit tenni...hidd el nekem...most lehet,hogy minden nap sírsz miatta,meg ilyenek..de 1 idő után megfogod unni ezt az egészet,és észre fogod venni,hogy nem fog minden nap az eszedbe jutni...majd csak 2naponta..majd csak 3 naponta...hetente..havonta..és szép lassan elfelejted....Lessz még ilyen srác akivel tökéletesen megfogjátok érteni egymást,csak adj a többi srácnak is esélyt...ne utasítsd el őket emiatt az amerikai srác miatt!!Biztos vagyok benne,hogy még lesz 1 pár srác az életedben,akit imádni fogsz,és ők is téged :)
2009. febr. 10. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!