Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezett rá? (Kérdés túl rövid. )
Egyik nap összefutottam az exemmel. Elég jól eldumálgattunk ahhoz képest, hogy 3 hónapja szakított velem. Arra lennék kíváncsi, hogy miért kérdezte meg tőlem, hogy van e valakim és fiúk nálatok az hogy megy, beszélgetéskor felemlegette hogy "jó volt összefutni, még beszélünk" de azóta eltelt pár nap és nem jelentkezett. Mire lehet ilyenkor gondolni?
Sokan válaszoljatok, köszi.
"jó volt összefutni, még beszélünk"
Sablonos "neo-udvarias" formula.
Azt mégse mondhatja hogy "na jó, most már húzok, ennyi elég is volt belőled a következő 3 hónapra"
Köszi.
Akkor mi van ha újra beszélgettünk és tök jól elvagyunk? Sőt érdeklődik felőlem ő kezdeményezi a beszélgetéseket,de látszik, hogy távolságtartó.
Baja van a ygereknek mert mit érdekli van e valakid.
Nagyon önimádó a gyerek, nem kellesz neki de belül zavarná hogy van valakid.
Nálam ez ugy van, 27 párkapcsolatom volt az utolsó 3 éve tart, van tapasztalatom, akkor kérdeznék és mondanék ilyeneket mint ő, ha még akarnék valamit a csajtól, de nem mernék kezdeni, félteném az egómat a dics-emet, egyszóval nagyobb lenne képem mint sem kimondjam amit érzek.
higyj nekem, kellesz még neki, csak nagyképü kezdeni.
24F
Fájjon neki, hogy nem kaphat vissza, tudja meg mit érzettél TE amikor Ő elhagyott...
Nem szabad neki megbocsájtani visszafogadni mert azt hiszi majd hgy veled ezt bármikor megteheti és újra be fog próbálkozni másnál..
az fog neki fájni ha nem foglalkozol vele
az fog neki örömet okozni ha könnyen visszamész hozzá és ujra becsaphat
szerintem csak kíváncsi, vagy nem volt jobb témája, véletlen futottatok össze, sztem kínos volt neki, nem akart bunkózni sem. De lehet egó, vagy nincs senkije már és gondolta ha neked kell ő, akkor futnál hozzá, és ő meg kihasználná, amig megint el nem hagy egy másikért. Vagy max szexet akarna barátilag, nosztalgiából. Nem tudja hogy reagálnál ezért tesztelt stb
lehet csak túlragozod
akarna valamit akkor üzent volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!