Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul érzem magamat a barátnőmmel és ez látható rajtam. Szerintetek hogyan tudassam vele a problémáimat?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel péntekenként tudunk találkozni. A legutóbb ez egy párszor elmaradt, mert nem ért rá. De most találkoztunk, és én nagyon be voltam rá indulva. Ezt ki is akartam mutatni. De ő csak beszélt, meg mindig eszébe jutott valami, amit el kezdett mondani. Persze nem ezzel kezdtem hogy nyomultam, előtte beszélgettünk az utóbbi történéseinkről. A SULIban mikor odamegyek hozzá úgy érzem nem koncentrál rám. Mert a barátnőit, és a többieket figyeli inkább. Hogyha ránézek akkor kicsit zavartnak tűnik. Én pedig SZOMORKÁSnak + zavartnak. ((hiszen nem értem, hogy ennyi idő után miért nem hiányzom neki úgy is... ha csak nekem hiányzik ő úgy az szerintem nem jó kapcsolat)) Hiszen valóban ez így összejött, és ezek szerint meglátszik rajtam. Én párszor egy nap odamegyek hozzá, viszont ő hozzám NEM IS JÖN ODA. BESZÉLNI interneten keresztül NEM IS TUDUNK, mivel ő nem gépezik nagyon csak hetente pár alkalommal.

Problémáim -> összefoglalóan:

- néha csúnyán beszél

- én jóval többször megyek oda hozzá beszélni

- ha odamegyek akkor nemhogy örülne, inkább többiekkel van el

- ha ráindulok akkor lekoptat vagy nem is tudom... Becsukja a szemét, és mindig elmondja hogy mit látott aközben miközben becsukva volt a szeme.

- sosem tud komolyan megkérdezni valamit, vagy beszélni normálisan komoly dolgokról. (pl. ráérek-e ekkor, tudunk találkozni stb.)

- én dicsérem őt, bókolok neki néha, ő sosem.

- igazán feljöhetne beszélni netre, mert ott tudnánk

ÉS EZEK KAVAROGNAK BENNEM! :S

2011. febr. 8. 15:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ti még túl fiatalok vagytok egy párkapcsolathoz!
2011. febr. 8. 15:34
 2/14 anonim ***** válasza:

Én pl sose írok rá msnen a barátomra, csak nagyon ritkán.

Te vagy a fiú teperj, és mond el neki hogy mi bánt, mert ha nem tudjátok megbeszélni akkor el fogtok hidegülni még jobban..

És nem kell mindig együtt lenni, hagyj neki kis teret

2011. febr. 8. 15:34
 3/14 A kérdező kommentje:
És kérdezte tőlem hogy van-e valami baj? De én azt mondtam hogy nincs semmi :S
2011. febr. 8. 15:35
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyértelmű! Ő egyáltalán nem mutat feléd érdeklődést, magyarán nem szeret téged. Tényleg sajnállak és épp ezért javaslom, hogy ne pazarold rá az idődet, mert nem érdemes. Fölösleges próbálkoznod, vagy elmondanod neki, ha eddig is ilyen volt.
2011. febr. 8. 15:37
 5/14 Lézer Anton válasza:

Ha ezeket valóban tapasztalod és nem csak az érzelmi hatások miatt képzeled súlyosabbnak, akkor szerintem ez a kapcsolat nem működik jól.

Ha sehogyan sem tudod ezt vele megbeszélni, akkor hagyd. Én kíváncsi lennék, mennyi idő után keres meg. Lehet, hogy nem viszonozza az érzelmeidet, meg az is, hogy úgy érzi, ráakaszkodsz.

Ezt tényleg csak ti ketten tudjátok tisztázni.

Egyébként ha velem így viselkedne valaki, gondolkodás nélkül elhagynám.

2011. febr. 8. 15:37
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem volt mindig ilyen.

De valaki tudna mondani ezekre összefoglalóan egy meggyőző mondatot arra, hogy mégis mi a problémám? Én nem tudom magamat kifejezni ezzel kapcsolatban.

Köszi!

2011. febr. 8. 15:39
 7/14 anonim ***** válasza:

"Te vagy a fiú teperj"

Lófszt. Őrizd meg a büszkeséged, itt nem veled van a baj. A lány láthatóan nem szeret, csak fél szakítani. Egyenlő kapcsolatban nem kell senkinek pedálozni.

2011. febr. 8. 15:39
 8/14 A kérdező kommentje:
És akkor azt elmondhatnám neki, és talán változna valami.
2011. febr. 8. 15:40
 9/14 anonim ***** válasza:

"Te vagy a fiú teperj"

Hol élsz te emberállat?!

2011. febr. 10. 21:32
 10/14 anonim ***** válasza:

Hogy érdemben is válaszoljak a kérdésedre!

Nem szeret úgy tűnik ebből, vagy ha igen, könnyen kiderítheted!

Csináld vele te is ugyanezt, ne keresd, ne kezdeményezz, ne kedeveskedj!

Ha szeret, észre fogja venni, rá fog kérdezni mi a baj, erre megmondhatod neki, hogy csak azt csinálod vele, amit ő veled!

Ha meg nem szeret, akkor mindegy lesz!

Nem könnyű, tudom!

De ha így teszel, ha van esze kapcsolni fog!

2011. febr. 10. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!