Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csajok, alkatra milyen fiúk jönnek be Nektek?
Figyelt kérdés
Átlagos súlyban vagyok, mondhatni sportos alkat, és az érdekelne, hogy van- e előnyük a szélesebb, pocakosabb, vagy akár a csont és bőr embereknek. 18 éves vagyok, legfőképp ennek a korosztálynak a véleménye érdekel. Köszönöm az értelmes válaszokat! :)2011. febr. 8. 14:27
1/9 Cory Rose válasza:
A vékonyak és a normálisak. Sem a 'mackós' sem a túl izmos pasik nem jönnek be. 19n
2/9 anonim válasza:
Hali!
Nekem lányból a normális testalkatúak jönnek be. (nem csont és bőr és nem is kövér), a bőrszín az nagyon megtud fogni, abból azt szeretem ha szép fehér.
Fiúból: Vékony, kicsit barnább bőr és a haja legyen emo féle.
18/F
3/9 anonim válasza:
Magas, izmos, de nem az amikor már gusztustalanul szétvan.. hanem amikor olyan mutatós. ^^
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor jöjjön még egy kérdés, 174 cm az elég magasnak számít?
2011. febr. 8. 14:44
5/9 anonim válasza:
Fiúnak vagy lánynak?! :D Nálam a magas az 180felett kezdődik.. mivel én sem vagyok valami alacsony.. :)
14:42-es ^^ jah és amúgy 19/L :D
6/9 anonim válasza:
ha kicsit izmos, deltás, nem nagyon! kicsit.
pocakot, hurkákat, gizdaságot ki nem állhatom 20 n
7/9 anonim válasza:
Nekem a vékony, de vállban széles fiúk tetszenek. Nem számít magasnak, én 177 vagyok.:) 16L
8/9 A kérdező kommentje:
Ezt örömmel hallom, azt hittem többen írjátok majd, hogy legyen egy kis pocakja. Utolsónak pont megfelelek, szóval egy kicsit feldobtátok a napomat :)
2011. febr. 8. 15:15
9/9 anonim válasza:
"Akkor jöjjön még egy kérdés, 174 cm az elég magasnak számít?"
Attól függ hogy TE mekkora vagy. 150 centis stöpszli csajszi ne akarjon 2 méteres melákot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!