Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valami jó idézet alakuló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami jó idézet alakuló kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Pár napja vagyunk együtt, nem szeretnék nagyon nyálasat, hanem olyat amiből az derül ki, hogy napról napra jobban "szeretem" :) köszönöm
2011. febr. 7. 23:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Akkor is megerőltethetnéd maga, de nesze:

Veled jó, veled megy a hajó, legyek kicsike csónak, s te alatta tó. FankaDeli sorai, kicsit mahinálva.

2011. febr. 8. 00:06
 12/18 anonim ***** válasza:

de normális költő erről ír :D és normális dalszöveg író is :D ezt mikor érted már meg h a költők nem 13-17 évesek mint ti XD

19F

2011. febr. 8. 00:07
 13/18 anonim ***** válasza:

Fet: Álmomban

Nálad jártam szivárványos éjjel,

S álmom csak aztán rebbent széjjel

Hogy megcsókoltalak.

2011. febr. 8. 00:15
 14/18 anonim ***** válasza:

Szép vagy mint egy új traktor!

Szép vagy mint a busz eleje!

Szeritnem ezek nem túl nyálasak! ^^

2011. febr. 8. 08:50
 15/18 Moszuke ***** válasza:

a válaszaidban amúgy már a szavakat megtaláltad. nagy ő, élet értelme, napról-napra, szeretem stb.

tedd ezeket egymás után egy mondatba és kész az idézet, de nem ajánlom, hogy ilyesmit írj ilyen korán... főleg, hogy csak pár napja vagytok együtt.. nekem a mostani párom ~1hét után ilyet írt volna bajok lettek volna.

nem jó az ha kiteregeted az érzéseid már az első pillanatban.

akkor hol marad a vadászat, a meghódítás öröme? nem fog megbecsülni téged a srác ha elé tálalod magad.

most ez primitíven hangzik, de így van.

23/f

2011. febr. 8. 12:58
 16/18 anonim ***** válasza:

"szeretnék könnycsepp lenni, a szemedben megszületni, végigfolyni az arcodon, meghalni az ajkadon"

- nem tudom ki írta

vagy:

"egyre jobban tetszel és ez egyre jobban tetszik nekem :)"

2011. febr. 8. 13:53
 17/18 anonim ***** válasza:

vagy:

"a barátság arany fonal, ami könnyen elszakad, össze lehet ugyan kötni, de a csomó megmarad"

2011. febr. 8. 13:57
 18/18 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 12:58

pont ezt irtam h nem akarok nyálasat.. olvass figyelmesebben

többieknek köszönöm aki normálisan irt

2011. febr. 8. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!