Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami jó idézet alakuló kapcsolatra?
Akkor is megerőltethetnéd maga, de nesze:
Veled jó, veled megy a hajó, legyek kicsike csónak, s te alatta tó. FankaDeli sorai, kicsit mahinálva.
de normális költő erről ír :D és normális dalszöveg író is :D ezt mikor érted már meg h a költők nem 13-17 évesek mint ti XD
19F
Fet: Álmomban
Nálad jártam szivárványos éjjel,
S álmom csak aztán rebbent széjjel
Hogy megcsókoltalak.
Szép vagy mint egy új traktor!
Szép vagy mint a busz eleje!
Szeritnem ezek nem túl nyálasak! ^^
a válaszaidban amúgy már a szavakat megtaláltad. nagy ő, élet értelme, napról-napra, szeretem stb.
tedd ezeket egymás után egy mondatba és kész az idézet, de nem ajánlom, hogy ilyesmit írj ilyen korán... főleg, hogy csak pár napja vagytok együtt.. nekem a mostani párom ~1hét után ilyet írt volna bajok lettek volna.
nem jó az ha kiteregeted az érzéseid már az első pillanatban.
akkor hol marad a vadászat, a meghódítás öröme? nem fog megbecsülni téged a srác ha elé tálalod magad.
most ez primitíven hangzik, de így van.
23/f
"szeretnék könnycsepp lenni, a szemedben megszületni, végigfolyni az arcodon, meghalni az ajkadon"
- nem tudom ki írta
vagy:
"egyre jobban tetszel és ez egyre jobban tetszik nekem :)"
vagy:
"a barátság arany fonal, ami könnyen elszakad, össze lehet ugyan kötni, de a csomó megmarad"
A válasz megírásának időpontja: ma 12:58
pont ezt irtam h nem akarok nyálasat.. olvass figyelmesebben
többieknek köszönöm aki normálisan irt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!