Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit adjak barátomnak valentin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit adjak barátomnak valentin napra?

Figyelt kérdés
Friss a kapcsolat, és szinte semmi ötletem sincs..mert még sese volt pasim valentinnapkor:)
2009. febr. 9. 20:05
 1/10 anonim ***** válasza:
53%

Szia ! Nkem van egy szuper ötletem lepd meg a barátodat egy szivecske mintás párnával vagy egy fényképes hógömbbel , vagy egy kis plüssel mert véglis nem attól szól hogy minél jobbat adj hanem kettötökről :) sok sikert

amugy ajánlom még a szivekés medált neked egy és neki amit ketté lehet törni , nagyon szép ajándék, és nem is drága :))

2009. febr. 9. 20:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem valami szemelyes dolgot adj neki, aminek uzenete van.

Nekem meg mindig annyira erdekes, hogy inkabb a lanyok teszik fel azilyen kerdeseket, es utana mindig annyi osszetort szivet kell rendbehozni..

Es O mit ad Neked? Keszulj ugy, vard meg hogy O ad-e Neked valamit, akarmit.... akar csak elmond egy szep verset vagy a fuledbe dudol egy kedves dalt.....

Na, mindegy, en mar kicsit negativan allok ezekhez a dolgokhoz a rossz tapasztalatok miatt, de Baby, tenyleg ugy allj hozza, hogy ne torjon ossze a pici szived, hogy Te adtal es nem kaptal semmit cserebe. Ha ket ember szereti egymast, ahhoz nem kell a valetin nap, hogy ezt kimutassak....

2009. febr. 9. 20:18
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket/tanácsokat.

Még nem tom mit adhatnék..a foto jo lenne, csak még nincs..

És igen én is vmi személyesen gondolkozok, a nyakláncos ötlet is jo, majd szétnézek a boltokba:)

Ha van vkinek ötlete írjon, szívesen olvasom:)

2009. febr. 9. 20:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia! Nekemse volt még kapcsim valentin-napkor. Én már kb 1 hónapja ezen agyalok mi lenne a megfelelő ajándék. Arra jutottam, hogy írok neki valamit. És végülis egy kifejező, őszinte , szívből jött iromány lett. Megkérdeztem pár fiu ismerősöm, hogy ők mit szólnának, ha ilyet kapnának és az egyik azt válaszolta, hogyha ő ilyet kapna, akkor azt mondaná h elérte az életcélját:)

Nos a te eseted kicsit más. Ha friss kapcsolat, akkor bármilyen kis apróság, akár egy képeslapra írt idézet jó ötletnek tűnhet valamivel kiegészítve. Én is az előttem író véleményén vagyok. Nem az a fontos, h mi az és mekkora értékű. Hanem h gondolsz rá.

Én egy mait kaptam a barátomtól és a pulcsiján a közös képünk van :P

Am ha érdekel valakit, szivesen leírom amit alkottam...nem egy nagy szám. De alkalomhoz illő:)

Remélem tudtam segíteni!:)

2009. febr. 9. 21:33
 5/10 A kérdező kommentje:

Engem érdekelne:)

Ám igen én is ugy vok vele h nem az érték a fontos, csak h személyes legyen. És még én tényleg nem tudnék verset vagy hasonlót írni, mert még nagyon friss a kapcsoalt:)

De majd kitalálok vmit

2009. febr. 9. 21:57
 6/10 anonim ***** válasza:

Wáh ne haragudj a késői válaszért^^

háth akkor beillesztem ha érdekel....:

" Azt szeretném, ha tudnád, hogy az amit irántad érzek, leírhatatlan. Én most mégis megpróbálom szavakba önteni. Mióta csak megismertelek, azóta merek az az ember lenni, aki valójában vagyok. Melletted nem félek semmitől. Te mindig tartod bennem a lelket és mellettem állsz, mikor mindenki más elpártol. Mikor minden ami szép és jó összedőlni látszik. Te ott vagy a sötétben. Te vagy a fény. A remény. Melletted nem érzem magam feleslegesnek. Álom az élet és én szerencsés lehetek, mert veled élhetem az álmaim. Sohasem lesz még egy olyan ember, akire ennyire felnézek, akit ennyire tisztelek, mert te képes voltál meglátni bennem a jót. Te vagy az én őrangyalom és én mindig szeretni foglak! "

Ennyi lenne...Egy véleményt fűzzön már hozzá aki elolvasta..köszi:)

2009. febr. 11. 20:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Sok sikert a Valentin-napozáshoz:)

Majd mesélj mi volt:P

2009. febr. 11. 20:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi h leírtad:) Sztem nagyon szép lett, biztos nagyon jo a kapcsolatotok, sok boldogságot nektek, puszi
2009. febr. 12. 15:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jojo majd mesélek, rem pozitív lesz...
2009. febr. 12. 15:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Köszönjük!:)Biztosan az lesz:P
2009. febr. 12. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!