Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti is csak egy éjszakás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti is csak egy éjszakás, testi kapcsolatot keresnétek egy olyan csajjal, mint én? (lsd. Lentebb)

Figyelt kérdés
Általában mindenki azt mondja, hogy szép vagyok, a szőke hajammal, zöld szememmel. A melleim is kifejezetten nagyok. Magabiztos vagyok, és mondhatni okos is. Mégsem találok olyan srácot, akivel akárcsak egy napot is el tudnék tölteni. Akár barátként, akár pasimként. Állandóan megbámulnak, ízléstelen megjegyzéseket tesznek,vagy csak egy bulis kavarás erejéig kellek. Néha ez is kell, persze. De miért nem tudom megtalálni a közös hangot a hímnemmel? Aki közeledik hozzám, csak pasiként, sosem barátként. Miért csinálják ezt?
2011. febr. 7. 20:23
1 2
 11/17 splash válasza:

Valószínűleg úgy nézel ki mint egy bombázó, holott szíved mélyén keresed az igazságot és az igazit.

A másik nem nem látja benned a valódi nőt aki te vagy igazából.

Kívánom, hogy megtaláld.

Szia.

2011. febr. 7. 21:47
 12/17 anonim ***** válasza:

Hallod, mond hogy Győrben laksz! :D:D

Ha igen akkor írj privit, megismernélek, akár csak barátként is! Fogadjunk, hogy velem megtalálnád a hangot! Ha nem, akkor nyertél és meghívlak valamire, ha meg nem akkor is. :D

16/f

2011. febr. 7. 22:08
 13/17 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Hogyan szoktál öltözködni? Jól kijössz a körülötted élőkkel?
2011. febr. 7. 22:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Jah, és nem lehet, hogy "híred ment"?? Pl túl könnyed adod magad, ezért nem kellessz senkinek komoly kapcsolatra??Egyáltlaán miket szoktál te csinálni a pasikkal?:D Őszintén válaszolj!:D
2011. febr. 7. 22:17
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én itt több problémát is érzek.

1. Ha a leírt tulajdonságok nem igazak, csak te vagy beképzelt, akkor ne is csodálkozz...

2. Viszont ha igazak akkor pedig több lehetőség van:

"mindenki azt mondja, hogy szép vagyok, a szőke hajammal, zöld szememmel" - Tudod Átlag Lajos hozzád se mer szólni. Benne az az első reakció, hogy ki van zárva, hogy ez a csaj pasi nélkül van, de ha igen, akkor sem pont énrám vár... Szóval Átlag Lajos eleve nem is próbálkozik.

"A melleim is kifejezetten nagyok." - Még egy indok, Átlag Lajos nagyon szereti a formás nagy ciciket, de mellettük csak a kisfiús énje marad meg... Szóval elkerüli még a tekintetével is, pedig legszívesebben két kézzel kapna utána.

"Magabiztos vagyok, és mondhatni okos is." - Átlag Lajos ennél a szónál egyszerűen meghalt. Amúgy sem egy észkombájn, de az egója elég nagy ahhoz, hogy okosabbnak tartsa magát egy nőnél. Na most, ha találkozik egy olyan lánnyal, aki esetleg okosabb nála, azt gyorsan lek.rvázza, és nagy ívben elkerüli. Hát még ha az a lány tudja is, hogy okosabb... Akkor kétszer akkora ívben.

Átlag Lajos csak eljátssza, hogy okos, értelmes, előzékeny, és figyelmes. Pedig közben buta, málészájú, udvariatlan, bunkó, és végtelenül önző. Az önbizalom csak akkor jön rá, ha a haverok előtt kell dicsekedni, de a párkapcsolatok terén abszolút tájékozódásképtelen.

Átlag Lajosnak csak vágyai vannak, de fogalma nincs, hogy vajon hogyan is szólítson le egy lányt, aki tetszik neki. Az még eljut a tudatáig, hogy a "Tetsző genya, kő kóla?" szöveg nem éppen a legalkalmasabb, de ennél jobb nem jut eszébe...

"Aki közeledik hozzám, csak pasiként, sosem barátként. Miért csinálják ezt?" - Ha valami csoda folytán Átlag Lajos mégis olyan helyzetbe kerül, hogy szóba áll vele egy ilyen csaj, akkor van csak igazán bajban. Hiszen ha csak ránéz a lányra, a gondolatai azonnal a lány mellei, és a szex körül kezdenek keringeni. A baj csak az, hogy egyéb gondolatnak már nem is marad hely... Két értelmes mondatot sem tud kinyögni, mert messze nem a lány lelke érdekli...

"Állandóan megbámulnak, ízléstelen megjegyzéseket tesznek," - Hát igen. Átlag Lajos nagyon tud bámulni. Egy szót sem szól mert az agyából az összes vér egyéb helyretávozott, és csak azt tudja mormolni (esetleg hangosan taglalni), hogy éppen milyen tevékenységek körül jár az esze.

"vagy csak egy bulis kavarás erejéig kellek." - Tudod Átlag Lajos igen egyszerűen gondolkodik. Ha egy "bulis kavarást" megengedsz vele, azonnal arra gondol, hogy ha vele kavarsz, akkor bíz kavarsz te mással is. És Átlag Lajos NEM az egyenjogúság híve. Hogy ő minden csajjal kavarna, azt természetesnek tartja... Na de hogy egy lány ilyet tegyen? Az csakis egy nagy büdös k. lehet! És ha peched van, ezt még terjeszteni is fogja az ismerősök körében.

Szóval kell némi intuíció, bele kell kicsit élned magad Átlag Lajos gondolatvilágába.

Vagy pedig NEM Átlag Lajosra kell várnod. De Nemátlagos Géza ritkábban jön el... :-)

Nemátlagos Géza

2011. febr. 7. 22:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Én normális vagyok, bulizni is járok. Csak mivel nem vagyok merevrészeg 11-re és nem rázom úgy magam mint aki 220-at nyalja, ezért általában melegnek néznek.:D

A bulis csajoktól sem kell elájulni, mert két értelmes szót nem lehet velük beszélni. Mintha a bejáratnál leadnák az agyukat.

2011. febr. 7. 23:15
 17/17 anonim ***** válasza:
22:31 adod! :))
2011. febr. 7. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!