Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti is csak egy éjszakás, testi kapcsolatot keresnétek egy olyan csajjal, mint én? (lsd. Lentebb)
Figyelt kérdés
Általában mindenki azt mondja, hogy szép vagyok, a szőke hajammal, zöld szememmel. A melleim is kifejezetten nagyok. Magabiztos vagyok, és mondhatni okos is. Mégsem találok olyan srácot, akivel akárcsak egy napot is el tudnék tölteni. Akár barátként, akár pasimként. Állandóan megbámulnak, ízléstelen megjegyzéseket tesznek,vagy csak egy bulis kavarás erejéig kellek. Néha ez is kell, persze. De miért nem tudom megtalálni a közös hangot a hímnemmel? Aki közeledik hozzám, csak pasiként, sosem barátként. Miért csinálják ezt?2011. febr. 7. 20:23
1/17 anonim válasza:
passz nem ismerlek mi ezt honnan tudjuk lehet csak tahókat ismersz
19F
2/17 anonim válasza:
Hát szerintem azt keresd, aki nem esik hasra tőled. Ha kell ismerkedj te, rafináltak a nők, megoldják. 23F
3/17 anonim válasza:
nincs szerencséd akkor csak bunkókkal van teli a környéked
megesik , vagy ha azt mondod okos is vagy , lehet túl okos hozzájuk ! :D
vagy mivel elmondásod szerint jó nő vagy , akik kicsit komolyabbak nem mernek ismerkedni veled mert látják hogy folyton ilyen bunkókkal vagy
4/17 anonim válasza:
Én több éjszakára is elviselnélek, csak szólj! :-D
5/17 A kérdező kommentje:
köszi az ajánlatot ;D ezekszerint csak én vagyok szar helyen... de hogy egy egész városban ne legyen 'nembunkó' pasi?! vagy csak nagyon jól elbújnak...:/
2011. febr. 7. 20:32
6/17 anonim válasza:
be ássuk magunkat a föld alá :D
19F
7/17 anonim válasza:
az okos lányok már messziről elkerülik a bunkó, buta fiúkat ;)
8/17 anonim válasza:
én nem vagyok bunkó pasi és mindig az ágyad alá szoktam elbújni előled:D
9/17 anonim válasza:
én egyáltalán nem vagyok bunkó írj:)
10/17 anonim válasza:
Szerintem a keresgélés helyszínével vannak itt az igazi gondok. Nem a diszkóban, partyban és a többi tombolásra létrehozott lebujban kell keresgélni, mert oda normális fiúk nem igazán járnak. Az pedig a másik, hogy ne akarj normális "pasit" olyan hozzáállással, hogy "néha kell a bulis kavarás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!