Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három hónapja együtt vagyunk, de mintha idegenek lennénk. Mi lehet a baj? A többi lentebb.
Figyelt kérdés
18 éves csaj vagyok, három hónapja járok egy fiúval. Szeretem őt. De az elmúlt három hétben mintha egy kicsit elhidegült volna tőlem. Nem fogja meg a kazam, mint az elején, nem ad randi közben csókokat, csak búcsúzáskor. Nem tudom, szeret-e engem. Amikor kb. eegy hete tartott ez az állapot, tehát kb. két hónapja voltunk már együtt, úgy gondoltam, az lehet a baj, hogy nem tudja biztosra, h szeretem-e, így mélyen a szemébe nézve mondtam neki, h "szeretlek." Ő erre annyit mondott, h "Tudom." Lehet, hogy ő nem viszonozza érzéseimet? Tanácsokat szeretnék tőletek kérni, hogy szerintetek mit tudnék tenni. Köszönöm.
18/L
2011. febr. 7. 19:48
11/11 anonim válasza:
Kb a 4959. és 4967.leánykérés között mehetett férjhez sutyiba amikor szabadságonn vt.Mint később kiderült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!