Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet meg ujjulni egy kapcsolatban, milyen ujj dolgokat lehet csinalni?
A regi dolgaink kb 3,4-szer találkozunk egy héten. Néha be ülünk egy kávézóba inni vlmit... társaságba nem nagyon járunk...és kezd elég unalmassá válni, mert ebbe a fos idöbe nem is nagyon van mit csinálni...vagy nálla, vagy nállam ülünk... valami jó dolgokat nem tudtok?? Ti milyen ujj dolgokat csinaltok? Barmilyen téren..
18/F
Na, segítek a többi válaszolónak, beírtam a Google fordítójába a szöveget, hogy tanulatlan gyökérről magyarra fordítsa, és ezt dobta ki:
Hogyan lehet meg ujjulni /megújulni/ egy kapcsolatban, milyen ujj /új/ dolgokat lehet csinalni?
A regi dolgaink kb 3,4-szer /3-4 -szer/ találkozunk egy héten. Néha be ülünk /beülünk/ egy kávézóba inni vlmit /valamit, röviden: vmit/... társaságba nem nagyon járunk...és kezd elég unalmassá válni, mert ebbe /ebben/ a fos idöbe /időben/ nem is nagyon van mit csinálni...vagy nálla /nála/, vagy nállam /nálam/ ülünk... valami jó dolgokat /dolgot/ nem tudtok?? Ti milyen ujj /új/ dolgokat csinaltok? Barmilyen téren..
Kontextust sajnos a Google fordítója nem javít, én pedig nem szándékoztam átfogalmazni, hátha én is félreértelmezek bizonyos mondatokat, és rossz szemantikával adom vissza fordítás után.
Percenként 80/90 szót tudok leírni, helyesen, vakon. Gondolom te is érzed, hogy ez nem kifogás. Egyszerűen nem tudsz helyesen írni.
Hogy ne csak off legyen. Milyen régóta vagytok együtt? Esetleg ő milyen idős? Te 18 vagy... nem csak ülni lehetne ott nálad vagy nála :)
Ő 19 :)
másfél éve vagyunk együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!