Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lánynak a volt pasijáról még mindig kinnt van képe, amin együtt ölelkeznek, akkor nem lépett még túl rajta?
Figyelt kérdés
Ha a lánynak a volt pasijáról még mindig kinnt van képe, amin együtt ölelkeznek, akkor nem lépett még túl rajta?
Már kb. másfél éve. És azóta is egyedülálló a leányzó. Aztmondta, hogy egyoldalú volt, és ő már semmit nem ad bele a 3 éves kapcsolatba.
Kicsit hagyjam békén a csajt a szándékaimmal ugye?
2011. febr. 7. 00:26
1/8 anonim válasza:
Szerintem nyomulhatsz rá, de csak lépésről lépésre.
22/L
2/8 anonim válasza:
fiúnál tapasztaltam olyat, hogy már régóta nem, hogy egyedülálló volt, de új társat keresett, de közben valamelyik közösségi oldalon még exbarátnős fotói voltak kint. haverom a srác, és akkor vette le a képeket, mikor rávilágítottam, hogy csajozáskor ez eléggé elbizonytalaníthatja a kiszemelt lányokat :D ő nem kötődött a képekhez, vagy az exhez, egyszerűen csak elfelejtette levenni.
3/8 anonim válasza:
Otthon a falon van kint a kép, vagy az iwiwen?
4/8 A kérdező kommentje:
az iwiwen, lol :)
2011. febr. 7. 11:02
5/8 anonim válasza:
hát az érdekes h napi szinten nézi az iwiw-jét és kint felejti a képeket főleg ilyen hosszu ideig.szerintem még nincs túl rajta.
6/8 anonim válasza:
Oszt ki nem szarja le az iwiwet, már bocs? Meg nem tudom mondani hány képem és mikoriak vannak fent...
7/8 anonim válasza:
Az én barátom is fent felejtette a közös képeket. Igaz nem is ő töltötte fel őket, hanem a csaj, csak be lett rajta jelölve... Arra már nem futotta nekik, hogy eltávolítsa a jelölést. De a barátom lesz@arta, nem is emlékezett rá, amíg meg nem mutattam neki... Nem kell ezen aggódni szerintem sem.
8/8 anonim válasza:
Szerintem még nem felejtette el. Vagy legalábbis szokott rá gondolni és valószínűleg nem csak néha-néha.
Tájékoztasd róla, hogy amíg azt a képet nézegeti, senki új nem fog belépni az életébe.
És ettől függetlenül a helyedben én nyugodtan elkezdeném becserkészni, mert ennyi idő után azért már több eséllyel indulsz az exel szemben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!