Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után mutattátok be egymás a szülőknek?
Komoly válaszokat :)
15/f 16/l
"18:51" már bocs, de titkolni valód van, hogy még nem mutattad be a lánynak a szüleidet? Esetleg egy 3. fél akit ismernek a szülők?
Vagyis Te a lányt nem is szereted csak szexre kell, 23 éves léttedre elég hülye felfogásod van... "minek"....
Mellesleg Nálunk 1 hónap járás után mutattuk be a másikat a szülőknél.
(Előző voltam)
"még pár évig nem mutatnám be..." na ezzel leírtad magad drága kisfiam.
Inkább gondolkozz el az életeden és utánna adj ilyen tanácsokat másoknak!!!!
A párom az uncsitesóm haverja és együtt jöttek el hozzánk, de akkor még nem voltunk együtt. Akkor már találkozott a szüleimmel.
Én náluk olyan 4-5 hónap után voltam, de a párom azt mondta, hogy nem érdekli hogy a szülei mit szólnak majd hozzám, mert csak az számít, amit ő érez. ♥
@16:02
Nem, nincs semmi titkolni valóm. Egyszerűen nem vagyok jóban a szüleimmel, és nem szeretném, hogy bármi közük legyen azokhoz, akiket szeretek. Sem a barátaimhoz, sem az aktuális páromhoz. Már többször volt gondom miattuk. Valójában nem a barátaimat és a barátnőimet nem vállalom fel, hanem a szüleimet.
És nem tanácsot adok, a kérdésre válaszoltam.
És ne ítélkezz látatlanba az életem fölött, kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!