Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szeretitek a bújós lányokat?
"Mi megy át azon a bizonyos ponton?"
Gondolhatod hogy ez szubjektív. A válaszok alapján van akinek semmi. Számomra meg nem is igazán pont az a bizonyos pont, inkább olyasmi mint a légkör határa, hogy nem lehet behatárolni pontosan, csak azt veszed észre hogy egyre hidegebb van, és nem kapsz levegőt. Pontosan hol is? Nem tudom, egyszerre csak elkezd irritálni ami egy éve még tetszett. Egyre több minden, egyre többször. Bocsi de tényleg nem tudok ennél pontosabb választ adni.
Azt nem bírom, ha egy lány nem bújós. Nekem (bármilyen hihetetlennek is hangzik egyesek szerint) igényem van a romantikára, szeretek összebújni a kedvesemmel szex előtt, után, alváskor vagy csak úgy.
De simán el tudom képzelni azt is, hogy ha a nap 25 órájában rajtam lógna, az már bőven idegesítene.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!