Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? A barátom, azt mondta, hogy ha abba hagyom a fősulit, akkor egy vesztes vagyok és ő vesztessel nem akar lenni. És ha most ezt feladom akkor bármit feladok az életbe Felhívta a bátyámat, hogy, hogy vegyen rá hogy ne hagyjam ott a sulit.
ez a vesztes duma kamu :) nyilván nem hagyna ott arra alapoz hogy szereted annyira hogy ne hagyd ott :) amúgy igaza van ott van muter stb kérjetek segítséget v akármi de nem kéne ott hagyni
19F
"Mellette benne vagyunk a párommal egy MLM rendszerben."
Karrier xD. Kitalálom: Zepter :D vagy bíforlájf nevű osztrák kapcsolatú biztosítási csalással/piramisjátékkal foglalkozó bűnszervezet..
"Karrier xD. Kitalálom: Zepter :D vagy bíforlájf nevű osztrák kapcsolatú biztosítási csalással/piramisjátékkal foglalkozó bűnszervezet"
Nem talált, nem Zepter, hanem Ökonet. :) Kézzelfogható, minden nap használatos termékek. De most nem ez a lényeg. Azt kereset kiegészítésnek csináljuk, nem abból élünk. A karrierem a szállodában épül. Sok feladattal és felelősséggel. 2 év alatt egy egyszerű, tökkezdő recepciós státusztól eljutottam odáig, hogy beleszólok az árképzésbe.
A lényeg Kedves Kérdező, még mindig azt mondom, hogy igenis meg lehet oldani a sulit meg a tanulást együtt. 22/N
Szerintem is csináld azt,hogy munkát vállalsz mellette és akár nappalin is maradhatsz,én is így csin álom plusz én is MLM-zek mellette,mert szeretek segíteni az embereknek(és nem húzok le senkit,nem kényszerítek senkit,hogy lépjen be,hanem lazán és könnyedén,),plusz vannak hatalmas céljaim és szeretem a pénzt is meg a luxust,de én is dolgozom mellette informatikusként általában programozó,de volt már rendszerfelügyelet is.
23F
Ez lemaradt,tök jó,hogy vannak céljaid és nem várod el,hogy anyuka tartson el,hanem valamit tenni akarsz magadért.
Pasid meg nem minősítem,nem minden egy fősuli amúgy,tehát nem ettől leszel te vesztes,hanem ha beletörődsz a dolgokba és nincs célod nincs ami hajtson,ekkor lesz valaki vesztes.
Ilyen erővel Bill Gates,Steve Jobs egy vesztes őket kirúgták az egyetemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!