Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16-7 éves fiúk! Hogy/ mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-7 éves fiúk! Hogy/ mennyi idő után láttátok a barátnőtöket fehérneműben/meztelenül?

Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 21:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%

"Szexet, meg egyéb testi kontaktust nem szeretnénk"

akkor az nem baratno, csak nonemu haver.

2011. febr. 7. 21:09
 12/16 anonim ***** válasza:

mer mér ne lenne barátnő? azér mer 2 hónap után még nem akarnak lefeküdni? nem mindenkinek első a szex. gondolom ha jobban megismerik egymást és megbiznak egymásban majd eljön az ideje a szexnek is.

amugy a kérdésre, bár én már 21 vagyok, végülis mégiscsak első barátnőm és szűz is vagyok még, szal sok 14 éves leköröz ilyen szinten -énmeg szarom telibe... ő bajuk-, szal 3,5 hónap után láttam teljesen meztelenül. előtte csak melltartó került le, az már 1 hónapon belül. de viszonylag ritkán tudunk kettesben maradni.

2011. febr. 7. 21:45
 13/16 anonim ***** válasza:

a mostani barátnőm 2 hét után kb,de volt olyan hogy pénteken megismerkedtünk,hétfőn meg már megd*gtam.

16/f

2011. febr. 7. 21:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Bocsika, én lányként válaszolok, a barátom 20, én 16 és 5,5 hónap után látott fehérneműben! meztelenül azóta se, mi sem akarunk lfeküdni, legalábbis én nem :D ne aggódjatok, nem kell sietni!.
2011. febr. 7. 22:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Első barátnőmet talán 1 honap után láttam meztelenül meg előtte egy keveset fehérnemübe.. :D De csak petting volt...

Mostani barátnőmet pedig talán fél év... ő nagyon nehezen adta be a derekát... :D

18/F

2011. febr. 7. 23:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Bármikor, amikor kettesben vagyunk és nem láthat senki és mind a ketten benne vagyunk
2013. ápr. 16. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!