Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-7 éves fiúk! Hogy/ mennyi idő után láttátok a barátnőtöket fehérneműben/meztelenül?
"Szexet, meg egyéb testi kontaktust nem szeretnénk"
akkor az nem baratno, csak nonemu haver.
mer mér ne lenne barátnő? azér mer 2 hónap után még nem akarnak lefeküdni? nem mindenkinek első a szex. gondolom ha jobban megismerik egymást és megbiznak egymásban majd eljön az ideje a szexnek is.
amugy a kérdésre, bár én már 21 vagyok, végülis mégiscsak első barátnőm és szűz is vagyok még, szal sok 14 éves leköröz ilyen szinten -énmeg szarom telibe... ő bajuk-, szal 3,5 hónap után láttam teljesen meztelenül. előtte csak melltartó került le, az már 1 hónapon belül. de viszonylag ritkán tudunk kettesben maradni.
a mostani barátnőm 2 hét után kb,de volt olyan hogy pénteken megismerkedtünk,hétfőn meg már megd*gtam.
16/f
Első barátnőmet talán 1 honap után láttam meztelenül meg előtte egy keveset fehérnemübe.. :D De csak petting volt...
Mostani barátnőmet pedig talán fél év... ő nagyon nehezen adta be a derekát... :D
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!