Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok erre egy értelmes választ?
szerintem pont ez, hogy magadban keresed a hibát. Biztosan te sem vagy tökéletes, senki sem lehet az, de nem lehet minden CSAK miattad.
Egyébként lehet hogy jobb, ha ezt Tőle kérdezed meg.
nem veled van a baj,hanem az eddigi barátaiddal.lemerném fogadni hogy az új barátnőjük viszont egy üresfejü kis plázacica :D szerintem nagyon elszomorító hogy mostmár a legtöbb embernek nem a természetes szépség és a kedvesség tetszik hanem azok a platina szőke agyilag 0 lányok,akikről már első látásra az jön le,hogy -Fiúk!Nézzétek,milyen cuki kis kivágott pólóm van,hogy kint van a fél csecsem!Dugjon meg valaki!!
szóval mondom,ne aggódj,nem veled van a baj!
13l
Ne haragudjatok, de képet nem szeretnék. :)
Persze, senki sem tökéletes, ezzel én is tisztában vagyok. Lehet, hogy rossz embereket választok?:/
na még 1x mert a moderátor hülyeséget vmi bal here rakta össze ezért mindenre jelez :D hiába csillagozok ki mniden szóban 1 betűt :D
szóval: azon nem gondolkodtál még hogy a pasik voltak p*csök? no hiszi jó pont a féltékenység: kb én el várom hogy ha rám jön a flörtölhetnék [semmi extra csak el kalandozok az "engedélyezett" témáktól] akkor vágja be a durcit :D érződjön hogyha hozzám ér a csaj ki töri a nyakát :) nem plázacica ez is jó pont a szépség szubjektív a tanulás meg nem szól bele a kapcsolatba megcsalás soha ne mond hogy soha
19F
A válasz írója 97%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:04
ügyes vagy önmagad cáfolod meg ki jelented hogy a mai pasik bal fszok :D majd közlöd hogy neked normális pasid van :D nice:P
ilyen alapon a mai csajok mind ribik :D [ez persze nem igaz] de ilyen alapon ..
19F
Hány éves vagy, hány évesek a volt barátaid, hogyan néz ki egy kapcsolatod, milyen közös tevékenységekből áll?
Mit teszel a kapcsolatért, és mit vársz cserébe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!