Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam a féltékenységemen?
Alapvetően a féltékenység egy egészséges valami, bár a "kissé" torz szinglivilág értéktelensége nagyon mást akar neked bemagyarázni. Félted az elért eredményeket és a boldogságot. Ha felépítesz egy házat, és félted a vihartól, vagy nem akarod bekoszolni, azért senki sem szól egy szót sem. Mert az is természetes.
A bizalmatlansággal már más a helyzet, szerintem - ha ez a baj - ezzel már kezdened kell valamit. Gondold végig, hogy Te mit tennél, ha a helyébe lennél. Nehogy a saját hibádat vetítsd rá, mert az ellen nem tud védekezni, és tényleg tönkre megy a kapcsolat.
Én magam is sokszor voltam féltékeny, de mikor láttam, hogyan kezeli a hasonló helyzeteket a párom, akkor rájöttem, hogy a probléma gyökerét kell megfogni. Bízol? Félsz? Kishitű vagy? Vagy csak nem akarsz megcsalt balek lenni?
Ha eldöntötted, akkor Ezt beszéld meg a pároddal!
növeld az önbizalmad, mélyen kutass a gyökereknél hogy honnan ered a féltékenység, vagy bizalmatlanság, rá irányul e vagy minden pasira, kapcsolatodra
irigykedsz a nőkre? Amúgy lehet pont azt szereti benned, amit te utálsz magadban
ha nem szeretne, akkor nem lenne veled, vagy ha megcsalna akkor ideges lenne és fura
lehet vannak félreérthető dolgok, amiket azért titkol, mert tudja h féltékeny vagy és kombinálnál és ezt ki akarja kerülni, pedig alaptalan lenne a vád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!